Veckomejl v. 16

Hej alla solsuktande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om halva inträdet på Slottsstallarna, nattvandring med Pedal, föreläsning och workshop hos AV-media, när jag blir stor-sittning med Pedal, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Grattis till vinnarna i Campus Molloy

Tack alla taggade tävlingsdeltagare som deltog i Campus Molloy i helgen och stort grattis till vinnarna i de olika kategorierna!

 

Halva inträdet på Slottsstallarna

Återigen stort tack till er fantastiska stalljobbare som ställde upp och jobbade förra veckan! Som tack för er insats går alla pedalmedlemmar in för halva priset på Slottsstallarna denna veckan. Visa bara pedalmedlemskapet tillsammans med Linnéstudenternakortet och legitimation i entrén.

 

Nattvandring med Pedal

Vi behöver fortfarande några fantastiska själar som hjälper till att göra natten säker nu på fredag den 22 april. Det är dags att vara extra öron och öron och nattvandra! Nattvandringen sker på området Teleborg mellan klockan 22.00 och 03.00. Ni som vandrar förses med jackor och nattvandrartelefon och under passet ingår fika på Statoil. Är du intresserad? Mejla till pedal@pedalivaxjo.se.

 

Föreläsning och workshop hos AV-media

Tillsammans med AV-media ordnar nu STOOL sin andra föreläsning för terminen. Den här gången handlar det om interaktiva tavlor och andra digitala verktyg där du har möjlighet att lära dig mer och även testa på att använda olika digitala verktyg. Föreläsningen äger rum i AV-medias lokaler på Nygatan 20 i stan den 10 maj mellan klockan 18.00 och 20.00. Evenemanget är gratis för alla Pedals medlemmar och den enda kostnaden du betalar är transport fram och tillbaka till stan. Anmäl dig genom att mejla ditt namn samt studieinriktning till utb@pedalivaxjo.se senast fredag den 6 maj.

För mer information, se evenemanget: https://www.facebook.com/events/205665646482493/

 

När jag blir stor-sittning med Pedal

Tänk tillbaka på när du var liten och ställ dig frågan: vad ville du bli när du blev stor? På onsdagen den 4 maj är det dags att träda in på Sivans dansgolv och visa vad du ville bli när du blev stor. Det är nämligen dags för terminens sista sittning med tema ”När jag blir stor”! Biljetsläppet sker på Pedalkontoret måndagen den 25 april klockan 18:00. Ta med 70 kronor och kirra din biljett till en oförglömlig kväll!

Evenemanget finner du här: https://www.facebook.com/events/1711085515828046/

 

Kontorets öppettider

Imorgon tisdag håller kontoret öppet mellan klockan 12.00 och 13.00. Stick in huvudet och säg hej till två glada filurer, prata lite strunt eller skaffa dig några nya märken genom att skänka en slant till välgörenhet.

 

Diplomatens spalt

Att växa upp och bli stor har alltid fascinerat oss. När vi var små ville vi bli som våra storasyskon eller äldre förebilder och som åttaåringar var det inte ovanligt att höra oss skratta och berätta om dumma saker vi gjorde när vi var ”små”. Och tänk när man blev så stor som de i sexan! Wow. Vilken besvikelse det var när man väl hamnade i sjätte klass och insåg att man inte alls hade blivit så stor som man föreställt sig. Frågan är när vi egentligen blir stora och vad som händer då. För så vitt jag vet så väntar jag fortfarande. Och när jag blir stor, då ska jag bli popstjärna och vicka på höfterna som Britney Spears!