Veckomejl v. 17

Hej alla gåtfulla medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om biljettsläpp till När jag blir stor-sittning, söka-jobb-kurs, Valborg, Pedals vårliga vandring runt mördarsjön, kickoffgruppens blogg, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Biljettsläpp till När jag blir stor-sittning

Ikväll är det biljettsläpp till sittningen med tema ”När jag blir stor”. Dyk upp utanför pedalkontoret klockan 18.00 och kirra din biljett till terminens sista sittning!

Information om evenemanget hittar du här https://www.facebook.com/events/1711085515828046/

 

Söka-jobb-kurs

Är det snart dags att söka jobb? Idag mellan klockan 16.00 och 17.30 anordnar LR en söka-jobb-kurs. Det ska bland annat handla om avtal, introduktionsår, lön osv. Kursen hålls i sal H1311 och alla som vill är välkomna att delta.

 

Valborg

Nu är valborg kommen i år igen och alla som varit på campus under våren förut vet att valborg inte är något undantag när det kommer till festande! Pedalare kommer sitta vid Tufvanängen och erbjuda kubb, frisbee, grillning och skönt häng – allt helt gratis! Häng med och gör valborg till den berömda festen vi alla kommer ihåg resten av året!

Håll utkik i evenemanget för eventuella ändringar https://www.facebook.com/events/222558074780280/

 

Pedals vårliga vandring runt mördarsjön

FIOOL presenterar stolt årets största friluftsevent i sann pedalanda. Lördagen den 7 maj drar vi på vandringsutrustningen och ger oss ut på vandring runt den så kallade mördarsjön. Evenemanget är för alla, pedalare som ickepedalare och är helt gratis. Samling sker utanför universitetsbiblioteket klockan 9.45 och ca klockan 15.00 beräknas vi vara tillbaka på campus. Vid start kommer samtliga deltagare att delas in i lag som sedan ska kämpa mot varandra i ett antal, hittills hemliga aktiviteter under vandringen. Vi stannar även på diverse ställen för att fika, luncha och titta på naturen. Matsäck står du för själv!

Mer information finns i evenemanget: https://www.facebook.com/events/1179750105381438/

 

Kickoffgruppens blogg

Med endast ett fåtal skolveckor kvar till kickoffen finns nu kickoffgruppens blogg uppstartad för dig som är nyfiken på resan fram till årets roligaste vecka! Bloggen ligger under fliken ”Kickoff HT16” här på hemsidan. Klicka på länken för att komma direkt till bloggen https://pedalskickoff.wordpress.com/.

 

Kontorets öppettider

Kom kom kom innan som som sommaren ännu hänger sig kvar! Två solstrålar kommer slå upp kontorets portar imorgon och hålla öppet mellan klockan 12.00 och 13.00. Kom in och köp lite nya märken att fylla overallen med, chilla i vår gröna soffa eller ställ en riktigt svår fråga om engelsk grammatik.

 

Diplomatens spalt

Vad är det för skillnad på en trettioårig detektiv och en nyfödd gris? Det kan ni fundera på till nästa vecka. Ni kan också fråga er vad som har två indianögon, två indianben, två indianöron, ett indianhår och ser ut som en riktig indian. Lycka till.