Veckomejl v. 15

Hej alla grillande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om föreläsning om social fobi, jobba med Pedal, Campus Molloy, nattvandra med Pedal, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Föreläsning om social fobi

Ikväll föreläser Eric Bergström från Ångestskolan för oss om hur det är att leva med social fobi och psykisk ohälsa och det finns fortfarande platser kvar! Föreläsningen hålls i sal Weber i K-huset klockan 18.00 – 20.00. Ta med 20 riksdaler (jämna pengar) och var med om en resa genom våra mörkaste tankar för att bli inspirerad och få en djupare förståelse kring det otäcka med psykisk sjukdom. Personer som inte är medlemmar i Pedal är också välkomna och betalar istället 50 kronor.

Mer information i evenemanget: https://www.facebook.com/events/1546273415672603/?active_tab=highlights

 

Jobba med Pedal

Är du sugen på att ha campus roligaste jobb för en kväll eller två? Då har du chansen nu! Det är dags för Pedal att jobba på Slottsstallarna och tiderna som gäller är torsdag 14 april klockan 17.00 – ca 02.30 och fredag 15 april klockan 20.00 – ca 03.30. För din insats får du fantastiska förmåner som gratis snacks och dricka, ett halvt jobbkort, en kväll med underbara människor och såklart får du följa med till Boda Borg i maj! Skicka iväg ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se och skriv vilken dag du vill jobba, namn, personnummer, telefonnummer och eventuella önskemål.

 

Campus Molloy

Lördagen den 16 maj är det dags för att kämpa om den åtråvärda titeln som årets Campus Molloyare! För att vara med ska ni bilda ett lag på 3-5 personer och anmäla er genom att skicka ett mejl till social@pedalivaxjo.se. Sista anmälningsdag är på onsdag 13 april!

För mer information om pris, vad ni ska tänka på och allt annat som är värt att veta, klicka in på evenemanget: https://www.facebook.com/events/996782263738477/

 

Nattvandra med Pedal

Var med och gör natten säker! Nästa vecka, på fredag den 22 april, är det vår tur att vara extra ögon och öron genom att nattvandra. Vi behöver fyra stycken kvällspigga personer för detta uppdrag. Nattvandringen sker på området Teleborg mellan klockan 22.00 och 03.00. Ni som vandrar förses med jackor och nattvandrartelefon och under passet ingår fika på Statoil. Vill du nattvandra eller ha mer information? Mejla oss på pedal@pedalivaxjo.se. Tack för din insats!

 

Kontorets öppettider

Kontoret har som vanligt öppet på tisdag mellan klockan 12.00 – 13.00. Kika förbi och köp lite nya märken, prata strunt och ta en titt på dagens boktips!

 

Diplomatens spalt

Åttaårig pojke på en skola i södra Sverige: ”Fröken, vet du varför jag vill forska på elevens val? För jag vill veta mer.” Det sägs att kunskap är nyckeln till framgång så varför inte börja veckan med att fylla på lite av den varan. Visste du att världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver? Eller att inga pojkar i Sverige döptes till Bert mellan 1990 och 1992? Otroligt lärorikt. Ni kan tacka mig senare.