Veckomejl v. 11

Hej alla solskensälskande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om halva inträdet på Slottstallarna, F. E. S. T. med Pedal, pluggkväll med Pedal, lagledare och funkisar till kickoffen, innebandy med Norrlands nation, och Samson Biceps spalt.

Halva inträdet på Slottstallarna

Tack alla ni medlemmar som såg till att ruljangsen på Slottstallarna gick runt förra veckan! Ni är underbara! På fredag går alla medlemmar i Pedal in för halva priset på Slottstallarna, det ni behöver visa upp är ert pedalmedlemskap och som vanligt, ert Linnéstudenternakort.

 

F. E. S. T. med Pedal

Nu är det äntligen dags för sittning! Gnugga fantasiknölarna och tagga biljetsläpp imorgon klockan 18:00 utanför pedalkontoret!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1647606355467313

 

Pluggkväll med Pedal

Den 16/3 anordnar Pedal en pluggkväll mellan 17.00 och 20.00! Ta med ditt plugg, kom och fika och skriv äntligen färdigt den där dumma uppsatsen!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/338101636397080

 

Lagledare och funkisar till kickoffen

Nu är det dags att söka till lagledare och funkis till Pedals kickoff 2015! Följ länken för att läsa om vad som förväntas och vad som önskas!

Sista ansökningsdag för lagledare är på fredag och funkisar fredag nästa vecka! Kickoffgruppen ser fram emot era ansökningar! www.pedalivaxjo.se/ansokningar-till-funkis-och-lagledare/

 

Innebandy med Norrlands nation

På torsdag är det innebandy precis som vanligt mellan klockan 17.00–18.00! Om du tänker delta, se till att vara i relativt god tid eftersom det finns få platser och det är först till kvarn som gäller. För att spela måste man vara medlem i antingen Norrlands nation eller i Pedal. Det du behöver ha med dig är en innebandyklubba och ett gott humör!

 

Samson Biceps spalt

Ett litet rim skall skrivas här
kan Samson månne vara kär?
Nej det går inte i en porrindustri
sådant dämpar bara eufori.