Veckomejl v. 10

Hej alla frimärkssamlande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om jobbarvecka på Slottstallarna, lagledare och funkisar till kickoffen, föreläsning/workshop i betyg och bedömning, F. E. S. T. med Pedal, hälsning från POOL och STOOL, innebandy med Pedal och Norrlands nation, sök till Linnéstudenternas styrelse, Amår, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Jobbarvecka på Slottstallarna

Denna vecka är det Pedal som har ansvaret för jobbare på Slottstallarna! Ska du inte jobba, kom och hälsa på oss!

 

Lagledare och funkisar till kickoffen

Nu är det dags att söka till lagledare och funkis till Pedals kickoff 2015! Följ länken för att läsa om vad som förväntas, vad som önskas och sista ansökningsdag! Kickoff-gruppen ser fram emot era ansökningar! www.pedalivaxjo.se/ansokningar-till-funkis-och-lagledare/

 

Föreläsning/workshop i betyg och bedömning

På onsdag sätter det andra tillfället igång för föreläsningen om betyg och bedömning, glöm inte bort det! Det sätter igång 16.30!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1374701736169937

 

F. E. S. T. med Pedal

Nu är det äntligen dags för sittning! Gnugga fantasiknölarna och tagga biljetsläpp den 10/3 klockan 18:00 utanför pedalkontoret!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1647606355467313

 

Hälsning från POOL och STOOL

POOL och STOOL hälsar att de är mer taggade än någonsin på deras utskottsarbete och därför har de beslutat sig för att inhandla tröjor för att visa att de sitter med i ett utskott. Dessa tröjor har de betalt för egna pengar, och alltså inte för medlemmarnas pengar.

 

Innebandy med Pedal och Norrlands nation

Innebandyn på torsdag är inställd, tagga till nästa gång istället!

 

Sök till Linnéstudenternas styrelse

Nu kan du söka till Linnéstudenternas styrelse! Sista ansökningsdag är den 15:e mars! Följ länken till evenemanget för att läsa mer!

www.facebook.com/events/875534612467389

 

Amår

På torsdag är det amår-dagen och en massa utställare ställer ut! Det är en utmärkt tillfälle för dig som vill skaffa sommarjobb då många lokala företag är på plats, samt att växjö kommun och höglandet är där för att söka efter lärarstudenter som vill vikariera!

Här har du länken till vilka som ställer ut: www.amar.nu/utstallare.php

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet som vanligt mellan 12 och 13. Kom förbi för att köpa märke, hämta ditt afterskimärke om du inte har gjort det än eller snacka lite skit.

 

Samsons spalt – om hur man räknar på franska

Vill ni veta hur man säger nittio på franska? Man säger quatre-vingt-dix. Det betyder ordagrant fyra-tjugo-tio. Nittionio är med andra ord quatre-vingt-dix-neuf (fyra-tjugo-tio-nio).

Au revoir!