Veckomejl v. 12

Hej alla operabesökande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om pluggkväll med Pedal, F. E. S. T. med Pedal, Full Moon Party med Pang och VISKA, lagledare och funkisar till kickoffen – sista ansökningsdag, innebandy med Norrlands nation, Lnu Karriär, Bergundaskolan söker vikarier, Vallens förskola söker vikarie, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Pluggkväll med Pedal

Ikväll anordnar Pedal en pluggkväll mellan 17.00 och 20.00 i sal 1073! Ta med ditt plugg, kom och fika och skriv äntligen färdigt den där dumma uppsatsen!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/338101636397080

 

F. E. S. T. med Pedal

På lördag är det äntligen dags för sittning! Gnugga fantasiknölarna och sätt ihop din bästa kostym! Information om förfesterna kommer läggas ut i evenemanget imorgon!

Kunde du inte gå på det första biljettsläppet vi hade? Misströsta icke! Imorgon då kontoret håller öppet finns det ännu en chans att skaffa sig en biljett! Glöm inte pedalmedlemskap och 80 kronor!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/1647606355467313

 

Full Moon Party med Pang och VISKA

Tre fantastiska föreningar har gått samman och tillsammans skapat det ultimata firandet av en ny fullmåne. Tillsammans med en absurd mängd färg och en skön mix av polisstudenter, lärarstudenter och språk- och kulturstudenter kommer det att bli en oförglömlig kväll. Ta med ditt glada humör och var så färgglad du bara kan!

Biljettsläppet för Pedals medlemmar äger rum imorgon klockan 18.00 utanför pedalkontoret!

Evenemanget hittar du här: www.facebook.com/events/444885625676341

 

Lagledare och funkisar till kickoffen – sista ansökningsdag

Kickoffgruppen hälsar att de klurar för fullt över lagledare och att ni inte ska glömma bort att det är sista dagen att söka till funkis på fredag!

För att läsa mer om arbetet klickar du här: www.pedalivaxjo.se/ansokningar-till-funkis-och-lagledare/

 

Innebandy med Norrlands nation

På torsdag är det innebandy precis som vanligt mellan klockan 17.00–18.00! Om du tänker delta, se till att vara i relativt god tid eftersom det finns få platser och det är först till kvarn som gäller. För att spela måste man vara medlem i antingen Norrlands nation eller i Pedal. Det du behöver ha med dig är en innebandyklubba och ett gott humör!

 

Lnu Karriär

Imorgon anordnar LNU Karriär en föreläsning om hur man skriver ett CV i M1050 mellan klockan 13.00 och 14.30. Efter föreläsningen ges även möjlighet att ta ett foto till sitt CV hos Repro. Låter detta intressant? Anmäl dig senast idag till helena.jorgensen@lnu.se.

Är du intresserad av att få Lnu Karriärs nyhetsbrev? Det kan du få lekande lätt via deras hemsida: www.lnu.se/student/vi-hjalper-dig/karriarvagledning.

 

Bergundaskolan söker vikarier

Bergundaskolan i Växjö söker vikarier som vid sjukdom eller ledighet kan hoppa in och ersätta ordinarie lärare. Är du intresserad skickar du ditt CV och ditt personliga brev till: hyra.tahiraj@skola.vaxjo.se.

 

Vallens förskola söker vikarie

Vallens förskola här i Växjö söker efter en ny timvikarie och skulle gärna komma i kontakt med en förskollärarstudent som läser på de senare terminerna! De vill gärna lära känna blivande förskollärare eftersom de kommer behöva rekrytera under året som kommer.

Är du intresserad? Skicka ett mejl till: personalvallensfsk@gmail.com.

 

Kontorets öppettider

Imorgon har kontoret öppet som vanligt mellan 12.00 och 13.00! Köp din sittningsbiljett om du inte gjort det, skänk pengar till Arvid Carlssons fond och snacka lite skit!

 

Samsons spalt

Måns vann Melodifestivalen. Det vi borde diskutera är istället varför Australien ska delta i ESC. USA ansökte för några år sedan om att få vara med men EBU sa nej eftersom EUROvision song contest är till för länder i Europa. Jag påstår inte att mina geografikunskaper är ypperliga men Australien ligger väl lika mycket utanför Europa som USA? Det är sånt jag kan gå runt och irritera mig på. Ha en trevlig vecka allihopa!