Veckomejl v. 10

Hallå alla morgonpigga medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om kontorets öppettider, Supersittning med PEDAL, Sök till lagledare!, Informationsdagen och Masens spalt.

  1. Kontorets öppettider

Nyfiken på vad som sades på förra styrelsemötet? Eller kanske i behov av lite PEDAL-kärlek? Då är kontoret rätt plats för dig! Kontoret har öppet på tisdag mellan 12:00-13:00 och ligger placerat mittemot receptionen i H-huset. Denna tisdag har kontoret finbesök av Timell och Grisebjörnen, så se till att vara på plats och grilla de med frågor!

  1. Dreamteam strikes again!

STORT TACK till alla underbara pedalare som jobbade med oss på Slottsstallarna förra veckan! Fredagens re-opening blev extremt lyckad, och er utomordentliga insats var en bidragande faktor till detta!

Och tack vare jobbarnas excellenta insats så går hela PEDAL in för halva priset på Slottsstallarna denna vecka!

  1. Räddar ni världen på fritiden eller lurar i skuggorna?

Dags att ta fram ert hemliga alter-ego och visa campus vem ni egentligen är! Kanske är ni en rysk spion? Eller en powerpuffpingla? Den 18/3 är det dags att avslöja vem ni egentligen är!

Biljettsläpp sker nu på torsdag den 9/3 klockan 18:00 utanför kontoret.

Mer information hittar du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/389416191420224/

Vill du vara med under kvällen, men inte har något hemligt alter-ego att klä ut dig till? POOL söker tre jobbare till sittningen! Intresserad? Hör av dig till social@pedalivaxjo.se för mer information och intresseanmälan.

  1. Det extrainsatta årsmötet är nu avklarat!

Stort tack till er som deltog i det extrainsatta årsmötet! Efter givande diskussioner gick samtliga motioner om Pedals Ekonomiska Bidrag (PEB) och Lokal- och aktivitetsposten igenom.

  1. Planeringen inför årets bästa vecka fortsätter!

Som ni är bekanta med är kickoffgruppen nu tillsatt och har kickat igång arbetet, och söker nu efter lagledare till kickoffen! Kanske är det du och dina medkompanjoner som formar Årets Lag? Eller ni kanske får titeln Årets Lagledare för ert engagemang? Om inte, så kanske ni kommer fostra den personen som blir utnämnd som Årets Nolla? Senast den 17/3 vill kickoffgruppen ha din ansökan!

Mer information hittar du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/275078796256693/

  1. En chans att visa upp overallens stolthet!

Den 16/3 mellan 09:00-14:30 kommer M-huset fyllas av gymnasieelever som är nyfikna på vad Linnéuniversitetet har att erbjuda, och då kommer självklart både styrelsen, POOL och STOOL vara på plats för att visa upp Pedals verksamhet och våra overaller! Detta är då alltså ett utmärkt tillfälle för dig att dra på dig overallen och komma och hänga med oss!

  1. Masens spalt

Ända sen barndomen så har jag varit stolt ägare till en traditionell väckarklocka. Den är guldfärgad, drivs på batteri och har räddat mig från många ofrivilliga sovmorgnar. Men för två veckor sedan hände det något nytt: Jag hade kvällen innan ställt min erfarne väckarklocka på ca 07:00 (man kan aldrig vara riktigt säker med analoga klockor) för att sedan gå och lägga mig. När det är dags att kliva upp så vaknar jag av klockan, går upp för att stänga av den och sedan påbörja med tillagningen av frukost. Det är då som jag märker att den lille jäveln har valt att göra revolt, och istället för att väcka mig ca 07:00 som vi kommit överens om så blev jag då uppdragen ur sängen 03:40. Det borde ha fallit klart för mig då att min älskade klocka har tackat för sig och blivit dement, men av skäl jag inte riktigt kan förklara så fortsätter jag att ställa klockan varje kväll, istället för att bara använda mobiltelefonen som andra hippa ungdomar. Och jag måste säga att det är en dryg spänning i vardagen, för man vet inte riktigt när man kommer bli väckt. Ibland i tid, ibland flera timmar för tidigt.

Envishet? Vana? Oavsett vilken förklaring så är den ytterst oklar. Kommer jag ställa min väckarklocka ikväll igen? Antagligen.