VECKOBREV V. 9

Halloj i vårsolen alla fina pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Sök till Kickoffgruppen, Quizkväll med STOOL, Coronas påverkan på Pedals event och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Kontoret kommer tyvärr hållas stängt tills vidare, men vi i styrelsen hoppas kunna öppna upp snart igen och få träffa och fika med alla fina pedalare. Ni kan såklart fortfarande nå oss via facebook eller instagram om ni har frågor eller liknande!

2. Sök till kickoffgruppen
Årets general, Eric Ask Josefsson, har nu påbörjat sitt sökande av medlemmar till sin kickoffgrupp! För att kickoffen ska bli så otroligt rolig som möjligt behöver planeringen börja redan nu! Älskar du att fixa lekar och aktiviteter och sprida glädje med din skinande aura, sök då redan idag!!

Du kan läsa mer om vilka poster som går att söka, samt hur du ansöker i evenemanget på Pedals facebooksida.

3. Quizkväll med STOOL
Onsdagen den 10/3 kl. 18 har STOOL sin andra quizkväll för terminen, denna gången med temat På Spåret! Har ni abstinensbesvär nu när På Spåretsäsongen är slut så look no further! STOOL kan hook you up med lite nya grejer. Välj ut en värdig medspelare, sätt er i buren och håll hårt i nödbromsen så ses vi den 10e!

Du kan läsa mer om quizkvällen i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Coronas påverkan på Pedals event
På grund av den rådande situationen kan vi inte ordna en “normal” vårtermin detta året. Vi i styrelsen gör allt vi kan för att skapa roliga evenemang för alla medlemmar utefter gällande restriktioner och vi hoppas att ni har förståelse för det.

Ta hand om er själva och varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens råd!
Glöm inte att Pedals discordkanal finns för er som vill spela eller bara snacka med pedalare.

5. Hoppsans spalt
Får jag bara säga att WOW vad hela campus vaknade till liv när våren kom! Det är folk överallt som slåss (inte riktigt) över bästa platsen att slå upp sina solstolar eller sprida ut sina picknickfiltar. Hoppas verkligen att vårvärmen håller i sig så att man kan gå ut utan att se ut som michelingubben.

På tal om något helt annat: är det bara jag som är helt lost i kursen jag läser just nu? Vi har börjat prata om fonetik och morfologi och jag (väldigt säker på att majoriteten av min klass känner likadant) sitter som ett frågetecken på föreläsningarna. Som en liten cherry on top är alla föreläsningar inspelade så det finns ingen möjlighet att fråga läraren vad sjutton hen menar! En kompis till mig ordade våra tankar väldigt bra innan idag, hon sa: varför ska vi kunna detta? Är inte det vad logopeder är till för? Och innan ni kommer efter mig med era högafflar och facklor… ja, jag fattar att vi förskollärare också borde ha åtminstone grundläggande kunskaper om fonologi, morfologi och vad alla de andra begreppen nu hette för att lättare arbeta med barnens språkutveckling, men ni fattar hur jag menar.

Det var allt för min denna veckan, thank you for coming to my TED talk 🙂

Ha det gott igelkott!
Hoppsan