VECKOBREV V. 8

Halli hallå alla fina pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Ut i arbetslivet, Tipsrunda, Coronas påverkan på Pedals event och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Kontoret kommer tyvärr hållas stängt tills vidare, men vi i styrelsen hoppas kunna öppna upp snart igen och få träffa och fika med alla fina pedalare. Ni kan såklart fortfarande nå oss via facebook eller instagram om ni har frågor eller liknande!

2. Ut i arbetslivet
Lärarförbundet kommer under våren hålla kursen “Ny lärare – inför första jobbet”. Ett perfekt tillfälle för blivande lärare/förskollärare att få reda på vad man behöver tänka på inför sitt första jobb. Första tillfället för kursen är den 1/3 kl. 15:30-17:00, kursen kommer ske via Teams. Och vet du vad? Du behöver inte vara medlem i Lärarförbundet för att delta!

Du kan läsa mer om kursen på Lärarförbundet student Växjös facebooksida, eller på Pedals facebooksida där vi också delat inlägget.

3. Tipsrunda med STOOL och FIOOL
Nu i dessa tider när man sitter inne största delen av dagen är det extra skönt att komma ut och röra på sig. Därför har STOOL och FIOOL samarbetat för att fixa en tipsrunda runt Trummen! Tipsrundan kommer hänga uppe mellan fredag den 26/2 och söndag den 28/2. Så samla ihop promenadgänget och gå en sväng till helgen. Eller kanske gå rundan själv och bara rensa tankarna från allt skolarbete.

Läs mer om hur tipspromenaden kommer gå till i evenemanget på Pedals facebook.

4. Coronas påverkan på Pedals event
På grund av den rådande situationen kan vi inte ordna en “normal” vårtermin detta året. Vi i styrelsen gör allt vi kan för att skapa roliga evenemang för alla medlemmar utefter gällande restriktioner och vi hoppas att ni har förståelse för det.

Ta hand om er själva och varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens råd! Glöm inte att Pedals discordkanal finns för er som vill spela eller bara snacka med pedalare.

5. Hoppsans spalt
Här sitter en EXTREMT trött Hoppsan som suttit framför datorn och skrivit tenta heeeela dagen. Även fast det ett tag under eftermiddagen kändes som att jag mest ordbajsade utan någon riktigt klar tanke bakom det jag skrev så fick jag nog ordning på det framåt kvällen… Hoppas jag… Det är ingen idé att grunna på det nu i alla fall, vi får helt enkelt se när betyget kommer.

Det blir en kort spalt från mig idag för energin och orken glömde jag nog någonstans runt lunchtid (klockan är nu 19:18…), men jag vet inte om någon klagar på det egentligen.

Ha det gott igelkott!
Hoppsan