VECKOBREV V. 7

Halli hallå alla fina pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Linnékårens medlemsmöte, Coronas påverkan på Pedals event och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Kontoret kommer tyvärr hållas stängt tills vidare, men vi i styrelsen hoppas kunna öppna upp snart igen och få träffa och fika med alla fina pedalare. Ni kan såklart fortfarande nå oss via facebook eller instagram om ni har frågor eller liknande!

2. Linnékårens medlemsmöte
Den 23 februari klockan 17:00 har Linnékåren medlemsmöte. Mötet kommer ske på zoom och för att delta måste du fylla i ett formulär senast IDAG den 15 februari. På mötet kommer Linnékårens styrelse presentera sitt värdegrundsarbete, samt kommer det beslutas kring kårens organisationsplan.

Läs mer om medlemsmötet i evenemanget på Linnékårens facebooksida. (Evenemanget kan du även hitta i Pedals facebookflöde)

3. Coronas påverkan på Pedals event
På grund av den rådande situationen kan vi inte ordna en “normal” vårtermin detta året. Vi i styrelsen gör allt vi kan för att skapa roliga evenemang för alla medlemmar utefter gällande restriktioner och vi hoppas att ni har förståelse för det.

Ta hand om er själva och varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens råd! Glöm inte att Pedals discordkanal finns för er som vill spela eller bara snacka med pedalare.

4. Hoppsans spalt
I onsdags hade STOOL sitt första event för terminen! De bjöd på ett riktigt svårt quiz med inget mindre än mello som tema. Jag sitter bänkad framför teven varje lördagkväll under mellosäsongen, men tydligen har jag inte så bra kunskaper om det ändå… Jag kan ibland vara ganska tävlingsinriktad av mig, särskilt inom frågesport, så denna förlusten skar i hjärtat på mig. Men man vill ju inte vara en dålig förlorare så jag biter ihop och laddar upp inför nästa quiz istället!

På fredagar är det På Spåret som gäller för min del och där brukar jag tävla mot min mamma, pappa och lillebror i duo-appen. Det gick lite bättre där än på melloquizen och vi kom lika på 28 poäng. (Notera här att jag utan duo-appen är totalt urursel på På Spåret och jag utnyttjar konstant att man får höra de tävlande svara innan svarstiden i appen tar slut. Det är inte fusk så länge man är ärlig med det, dessutom gör min familj likadant.)

För att avsluta skolveckan spelade jag kort med en kompis och kan ni tänka er att JAG VANN!!! Vi spelar alltid samma kortspel och min kompis är totalt omöjlig att besegra, något jag alltid tyckt varit konstigt eftersom kortspelets resultat till stor del hänger på tur. Men äntligen var det min tur att vinna!! Jag kan lova er att jag kommer aldrig låta henne glömma detta.

Ha det gott igelkott!
Hoppsan