VECKOBREV V.9

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, KOG-ansökan, Jobba med PEDAL, Brädspelskväll med FIOOL, Quizkväll med STOOL, Hederssittning, Extrainsatt medlemsmöte, samt Antoinettes spalt (gästad av Stitch!)

1. Pedalens öppettider

Tisdagen den 27/2 håller kontoret öppet! Stiftelsen och Stitch håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna så är det bara att komma förbi.

2. KOG-ansökan

Äntligen öppnar vi upp för ansökningar till kickoff-gruppen 2024! Är du duktig på att planera och organisera? Har du roliga idéer på aktiviteter? Vill du vara med och planera en oförglömlig kickoff för årets nollor? Då borde du söka KOG!

Nu är årets General tillsatt och det är dags att fylla resten av KOG:s poster. För mer info om dessa och hur du ansöker, se evenemanget på Facebook eller inlägget på Instagram. Ansökningarna kommer att vara öppna till och med söndag 3/3. Styrelsen och Generalen väntar på din ansökan!

3. Jobba med PEDAL

Den 29/2 och 1/3 (V.9) är det dags att jobba med PEDAL! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar.

Är du sugen på att jobba? Hör av dig till Jennifer Jingmark på Messenger eller skicka iväg ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se

OBS! Det behövs fortfarande jobbare till fredag 1/3

4. Brädspelskväll med FIOOL

Tärningen är kastad! Onsdagen den 28/2 bjuder FIOOL (i samarbete med Nexus brädspelscafé) in till en mysig brädspelskväll. Det kommer att finnas spel som passar alla smaker, från klassiker till kanske lite mindre kända utgåvor. FIOOL har även bakat fika att mumsa på mellan spelomgångarna!

När? 28/2 klockan 17-18.30

Var? H1314

5. Quizkväll med STOOL

Ny månad, nytt quiz! Häng med kl 18 den 27/2 när STOOL håller i en klurig och rolig frågesport för alla pedalare. Denna gången är det mello-quiz som står på schemat! Som vanligt kommer det att finnas priser till vinnarna och fika.

När? 17/2 klockan 18-19.30

Var? H1311

6. Hederssittning

Är du hedersmedlem i PEDAL? Lördagen den 23/3 bjuder socialt ansvariga och styrelsen in alla heders till en magiskt rolig sittning! Biljettsläppet kommer att ske tisdag 12/3 klockan 17.00 utanför Pedals kontor. Mer info om tema och förfester kommer inom kort, så håll koll på evenemanget på Facebook! OBS! Det kommer att gå att köpa biljetter online också

När? 23/3 klockan 17-19.30. Biljettsläpp 12/3 klockan 17.00

Var? Slottsstallarna. Biljettsläpp utanför Pedals kontor

7. Extrainsatt medlemsmöte

Under andra ordinarie medlemsmötet i januari yrkade Pedals styrelse för ett extrainsatt medlemsmöte. Styrelse bjuder in till detta fredagen den 1/3-2024 kl. 18:00 på Zoom. Länken till Zoom-rummet kommer att publiceras på Facebook när mötet närmar sig.

När? 1/3 klockan 18.00

Var? Zoom. Länk kommer att publiceras i evenemanget på Pedals Facebook

8. Antoinettes spalt

Godmorgon alla mina små sockertoppar! Hoppas ni också hunnit njuta lite av solen som tittade fram nu i helgen. Häromdagen såg jag lite snödroppar, vilket förhoppningsvis betyder att vintern snart är över. Nu längtar jag efter fler blommor och andra vårtecken!

Med oss i veckobrevet har vi Stitch, vår grymma aktivitetsansvariga! Stitch och jag satt tillsammans i FIOOL förra året, och där fick jag lära mig att hon kanske är den mest rediga människan man kan träffa. Hon står för det hon tycker och är oförbehållsam utan att på något sätt vara elak eller kliva andra på tårna. Om jag skulle tilldela Stitch ett bakverk så är det nog en schackruta. Ett klassiskt bakverk eftersom det aldrig är några konstigheter med Stich. Med shackrutans form vill jag inte antyda att hon är fyrkantig, snarare att hon är principfast och stadig i sina åsikter.

Nu har alla mina styrelsekamrater fått presentera sig själva och det är dags för mig att ta över som vanligt igen. Ni kan se fram emot mer svammel och utsvängningar nästa vecka…men först, över till dig Stitch!

Let them eat cake!

Antoinette

Hej allihopa!

Mitt namn är Ellen Eriksson, men i styrelsen benämns jag som Stitch. Jag representerar PEDAL som aktivitetsansvarig och min huvudsakliga uppgift är att tillsammans med mitt fantastiska utskott FIOOL planera olika aktiviteter och evenemang, för att alla på campus ska hitta något som passar dem! Jag pluggar till ämneslärare i idrott-och hälsa samt historia och är just nu inne på mitt tredje år. Mig hittar ni troligast i puben på stallet i hopp om att hinna prata med så många trevliga personer som möjligt. Hoppas vi ses på brädspelskvällen på onsdag, eller någon annan gång under pedalevenemangen!

Tack för mig!

Stitch