VECKOBREV V.7

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Afterski med POOL, Pluggkvällar med STOOL, träna med FIOOL, extrainsatt medlemsmöte, Takeover på insta samt Antoinettes spalt (gästad av Mange och Påfågeln!)

1. Pedalens öppettider

Tisdagen den 13/2 håller kontoret öppet! Backen och Mange håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna så är det bara att komma förbi. 

2. Afterski med POOL

Det är äntligen dags för Pools första evenemang för terminen: Den traditionsenliga afterskin! Den 16/2 drömmer vi oss bort till skidbackarna. Så ta på dig ovven och din bästa afterski-outfit, det är dags för vinterns roligaste förfest på Stallet! Hoppas att vi ses!

Evenemanget börjar kl 19.00 så se till att vara där i god tid för att insläppet ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. För mer info, kolla evenemanget på Facebook.

När? 16/2 klockan 19.00. Var gärna på plats en stund innan

Vart? Slottsstallarna

3. Träna med FIOOL

Nu är det dags för aktivitetsutskottet Fiools första evenemang för terminen! Tillsammans med Olympen bjuder FIOOL in alla pedalare till ett roligt cirkelpass. Så på med träningskläderna och möt oss den 21/2 för att höja pulsen! Skriv till oss på Instagram eller Facebook för att anmäla dig. Se evenemanget på Facebook för mer information.

När? Onsdagen 21/2 klockan 17-18

Vart? Olympen träningscenter

4. Pluggkvällar med STOOL

Tisdagen den 13/2 välkomnar STOOL er alla till ännu en pluggkväll. Ta med dig valfritt skolarbete, kanske en pluggkompis och häng med oss i H1311! Kaffe, te och fika kommer såklart att finnas för att hålla studiemotivationen uppe!

När? 13/2 klockan 15.30-17.30

Vart? H1311

Hinner du inte med alla studier på en pluggkväll? Ingen fara, STOOLs evenemang är i full rulle och nästa pluggkväll sker redan veckan efter, den 20/2! Samma tid, samma plats. 

När? 20/2 klockan 15.30-17.30

Vart? H1311 

5. Extrainsatt medlemsmöte

Under andra ordinarie medlemsmötet i januari yrkade Pedals styrelse för ett extrainsatt medlemsmöte. Styrelse bjuder in till detta fredagen den 1/3-2024 kl. 18:00 på Zoom. Länken till Zoom-rummet kommer att publiceras på Facebook när mötet närmar sig.

När? 1/3 klockan 18.00

Vart? Zoom. Länk kommer att publiceras i evenemanget på Pedals Facebook

6. Takeover på Instagram

Med start vecka 7 kommer styrelsen att göra en takeover på Pedals Instagram-story. Så håll utkik! Varje dag kommer en ny styrelsepost dela med sig av sin dag och svara på frågor. Ses på insta!

7. Antoinettes spalt

Godmorgon alla mina små sockertoppar! Hoppas ni uppskattade veckans långa och saftiga veckobrev! Mycket kul på gång i veckan. Med oss i spalten har vi Pedals socialt(o)ansvariga: Påfågeln och Mange! Jag ska inte babbla på för mycket, utan låta dem tala. Men först ska ni få höra vilka bakverk jag tycker våra festfixare är! Kort sagt så är Påfågeln en glassbomb: Festens absoluta mittpunkt, rolig, färgstark och sprakande som en isfackla! Mange skulle jag ändå vilja påstå är en Napoleonbakelse, som för övrigt är en kaka från Växjö! Han ger ett stabilt och respektabelt intryck, ser ut som han har kontroll, men samtidigt är insidan mjuk och söt som en prinsesstårta (Hej Sara!). På tal om Napoleon manifesterar jag att vi kommer få se lite ABBA-karaoke på Afterskin på fredag. Det var allt för mig, vi syns på stallet!

Let them eat cake!

Antoinette

Tjenare alla pedalare! Det är nu dags för oss två Påfågeln och Mange >> eller ja egentligen heter vi Julia Andersson och Tintin Borg, att gästa veckobrevet! 

I Pedals styrelse sitter vi som socialt ansvariga. Det innebär att våra uppgifter är att tillsammans med vårt kära utskott POOL skapa roliga sociala evenemang för alla Pedal studenter, bland annat roliga sittningar, Grill and Chill med mera. Vi har även ett väldigt uppskattat evenemang som äger rum denna veckan, vilket är Afterskin, en rolig förfest där du tar på dig ovven, skidkläder och dricker gott, hoppas vi ses där! Nu till våra solo-introduktioner…

Hellu, Påfågeln här, jag pluggar till förskollärare och är just nu på min sjätte termin (!!). 

Förra året satt jag med i POOL vilket var något av det roligaste jag gjort under min campustid och ville fortsätta engagera mig ännu mer, så de fick det bli! 

På fritiden tycker jag om att dansa, fotografera, och att hänga med mina vänner.

På campus kommer ni mest att hitta mig i puben på Stallet på torsdagar och där jag försöker vinna musikquiz, kanske uppe och sjunger lite falskt på karaoken. Och på fredagar på Stallet lämnar jag enbart dansgolvet för lite påfyllning!

Hej hopp! Mange aka Tintin Borg här. Jag är inne på min sjätte termin och pluggar ämneslärare i idrott och hälsa och engelska. Är väldigt ofta på kontoret (mitt andra hem) eller på stallet och dricker öl. Så kom förbi kontoret på tisdag och drick kaffe eller köp ett märke eller två! 

Ha det gött! 

Mange out.