VECKOBREV V.6

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Afterski med POOL, Pluggkväll med STOOL, tack till alla som sökt General 2024, extrainsatt medlemsmöte samt Antoinettes spalt (gästad av Stiftelsen!)

1. Pedalens öppettider

Tisdagen den 6/2 håller kontoret öppet! Klacken och Mange håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna så är det bara att komma förbi. 

2. Afterski med POOL

Det är äntligen dags för Pools första evenemang för terminen: Den traditionsenliga afterskin! Den 16/2 drömmer vi oss bort till skidbackarna. Så ta på dig ovven och din bästa afterski-outfit, det är dags för vinterns roligaste förfest på Stallet! Hoppas att vi ses då! För mer info, kolla evenemanget på facebook.

När? 16/2. Biljettsläpp 6/2 klockan 17.00 

Vart? Slottsstallarna. Biljettsläppet sker utanför Pedals kontor

3.Pluggkväll med STOOL

Tisdagen den 13/2 välkomnar STOOL er alla till ännu en pluggkväll. Ta med dig valfritt skolarbete, kanske en pluggkompis och häng med oss i H1311! Kaffe, te och fika kommer såklart att finnas för att hålla studiemotivationen uppe!

När? 13/2 klockan 15.30-17.30

Vart? H1311

4. Tack till alla som sökt General 2024

Vi i styrelsen vill tacka alla er som sökt General! Ni kommer under veckan att bli kontaktade gällande tid för intervju. 

5. Extrainsatt medlemsmöte

Under andra ordinarie medlemsmötet i januari yrkade Pedals styrelse för ett extrainsatt medlemsmöte. Styrelse bjuder in till detta fredagen den 1/3-2024 kl. 18:00 på Zoom. Länken till Zoom-rummet kommer att publiceras på Facebook när mötet närmar sig.

Pedals medlemsmöten är det högsta beslutande organet i organisationen och som medlem i PEDAL har du rösträtt i alla frågor som tas upp under mötet. Kom på mötet och gör din röst hörd. Det är DU som har makten med din närvaro!

När? 1/3 klockan 18.00

Vart? Zoom. Länk kommer att publiceras i evenemanget på Pedals Facebook

6. Antoinettes spalt

Godmorgon alla mina små sockertoppar! PEDAL har just haft en fullspäckad vecka. Medlemsmöte, jobb på Stallet och pluggkväll. Men vi styrelsen har också haft tid med roliga grejer såsom fotografering. För mig har det varit fullt upp med VFU!

Med oss i veckobrevet är Stiftelsen, vår fina sekreterare! Stiftelsen har varken många år på jorden eller på campus, men har snabbt kommit in i universitetslivet. Han är en riktig solstråle som förgyller varje möte (även fast han ibland glömmer att skriva ner en detalj eller två i mötesprotokollet). Med detta i åtanke ska Stiftelsen nu få sitt bakverk. Jag tycker att Stiftelsen är en cupcake! Bara föreställ er, en festlig kakbotten och fluffig frosting, allt i en och samma muffinsform. Väcker inte det samma känslor som när man tänker på Stiftelsen? En supersöt och färgsprakande personlighet som alltid höjer stämningen i alla situationer. Det var allt för mig den här gången, tune in next week för mer svammel om bakverk.

Let them eat cake!

Antoinette

Halloj alla pedalare!

Nu blev det min, Stiftelsens, aka Oliver Ahlérs, tur att gästa veckobrevet. Jag sitter som sekreterare och min uppgift är att dokumentera våra möten samt hålla ett getöga på vårt medlemsregister. Just nu är jag inne på min andra termin som ämneslärare i samhällskunskap. Inte alls ovanligt att hitta mig i puben på Stallet me gött snack, men annars spenderas dagarna på UB. Vi syns på alla fantastiska events vi har framför oss!

Den makalösa,

Stiftelsen