VECKOBREV V.5

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Afterski med POOL, jobba med PEDAL, Pluggkväll med STOOL, ansökan till General 2024, medlemsmöte samt Antoinettes spalt (gästad av Backen!)

1. Pedalens öppettider

Tisdagen den 30/1 håller kontoret öppet! Stiftelsen och Jonglören håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna så är det bara att komma förbi. 

2. Afterski med POOL

Det är äntligen dags för Pools första evenemang för terminen: Den traditionsenliga afterskin! Den 16/2 drömmer vi oss bort till skidbackarna. Så ta på dig ovven och din bästa afterski-outfit, det är dags för vinterns roligaste förfest på Stallet! Hoppas att vi ses då! För mer info, kolla evenemanget på facebook.

När? 16/2. Biljettsläpp 6/2 klockan 17.00 

Vart? Slottsstallarna. Biljettsläppet sker utanför Pedals kontor

3. Jobba med PEDAL

Det har blivit dags för Pedals första jobbvecka för terminen! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss – du kommer att lära dig efterhand. Varje avslutat jobbpass belönas med ett jobbkort som kan användas på Slottsstallarna.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 1/2 och 2/2. Vill du jobba någon av eller båda dagarna kontakta jobbansvarig Jennifer Jingmark på Messenger eller via mail: jobbansvarig@pedalivaxjo.se. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

4. Pluggkväll med STOOL

Tisdagen den 30/1 anordnar STOOL årets första pluggkväll. Ta med dig valfritt skolarbete, kanske en pluggkompis och häng med oss i H1311! Kaffe, te och fika kommer såklart också att finnas.

När? 30/1 klockan 15.30-17.30

Vart? H1311

5. Ansökan till General 2024

2024 är äntligen här, vilket också innebär startskottet för planeringen av årets kickoff! För många lärarstudenter är kickoff-veckan den bästa veckan på hela året där det skapas minnen som varar livet ut. För att arbetet ska kunna sättas igång behövs någon som vägleder kickoff-gruppen, funktionärerna och lagledarna. Och det, kära pedalare, är ingen mindre än Generalen! Håll koll på Pedals Instagram eller spana in evenemanget på Pedals Facebook för mer information hur du söker till General! Du kan söka General till och med den 4/2

6. Medlemsmöte

Tisdagen den 31/1 är det dags för Pedals årliga medlemsmöte, mötet kommer att äga rum kl 18.00 i sal H1311.

Pedals medlemsmöten är det högsta beslutande organet i organisationen och som medlem i PEDAL har du rösträtt i alla frågor som tas upp under mötet. Vi kommer att bjuda på fika, kaffe och te så kom på mötet och gör din röst hörd. Det är DU som har makten med din närvaro!

När? 31/1 klockan 18.00

Vart? H1311

7. Antoinettes spalt

Godmorgon alla mina små sockertoppar! Hoppas ni haft en trevlig helg, det har jag. Besökte både pumpöppningen på Stallet och kulturnatten inne i Växjö city. Denna veckan har vi Backen med oss i veckobrevet. Backen är vår fantastiska jobbansvariga, en riktigt klippa som är lugn som en filbunke. Jag har ju mitt lilla projekt där jag tilldelar mina styrelsemedlemmar ett bakverk de påminner mig om. Det kanske egentligen säger mer om mig än dem, men nåja, vi ska inte gå in på nån psykoanalys. Backen är i alla fall en kanelbulle! Oproblematisk, lugnande, trevlig och omtyckt av de flesta, precis som en fikapaus med bullar. Visste ni förresten att kanelbullens dag infördes för att hylla hembakning? Det var allt för mig, fritt fram för dig Backen!   

Let them eat cake!

Antoinette

Hej kära pedalare! 

Det har blivit dags för mig, Backen, även känd som Jennifer Jingmark, att gästa veckobrevet. Jag sitter som Pedals jobbansvariga och min uppgift är att fixa jobbare för PEDAL åt Stallet, samt att göra jobbschemat. Under jobbpassen så springer jag runt och stöttar och ser till så att alla jobbarna har det roligt och mår bra. Jobba är verkligen superkul! Jag är inne på min andra termin på grundskolelärare 4-6. Vanligtvis hittar ni mig i puben på stallet eller springandes runt Trummen. Hoppas vi ses på ett jobbpass eller något annat av pedals fantastiska evenemang.

Tack och hej för mig!

Backen