VECKOBREV V. 51

God jul alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, God jul & gott nytt år och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Pedals kontor har tagit julledigt och håller därför stängt denna veckan. Ni är varmt välkomna tillbaka i januari!

2. God jul & gott nytt år
Gamla och nya styrelsen vill önska alla pedalare en riktigt god jul och ett gott nytt år! Tack för allt ert engagemang under denna terminen. Nu är det dags att gå på välförtjänt jullov för att komma tillbaka i januari igen taggade på nya evenemang!

3. Hoppsans spalt
Jag ska vara ärlig mer er: det är tufft att sitta i en styrelse. Man är 11 personer med 11 olika viljor och 11 olika tankar om hur evenemangen ska se ut. Det är ett recept som är skapat för katastrof. Men vet ni – det är också otroligt roligt
att sitta i en styrelse. Man fryser in varandras bestick, man stjäl vägskyltar ihop och man står utanför Stallet iklädda tre storlekar för stora vinterjackor tillsammans men lyckas ändå på något sätt frysa. Man lär känna de här 10 andra viljorna väldigt väl och man inser att trots att de går en på nerverna ibland så vill man inte byta ut någon av dem.

Jag är så oerhört glad över att min styrelse är just min styrelse och att jag har fått lära känna dessa härliga människor. Nu är vi i mål hörrni! Vi har varit så grymt bra i år och jag vet inte hur jag ska tacka er för att ni förgyllt detta året – jag kan bara göra ett försök:

Hanna – tack för att du stöttar mig i diskussionen om att ketchup faktiskt hör hemma på tacos, vi har rätt och ingen kan ändra på det.
Oliver – tack för att du lyssnat på mina önskemål och låtit mig slippa jobba i baren på Stallet, du har sparat mig en hel del ångest.
Max – tack för att du inte blev arg när jag spydde i din diskho, eller i alla fall inte så arg att jag märkte det…
Nenne – tack för att jag fick komma och kolla på Star Wars med dig, är det cheesy att säga att du gav mig Ett Nytt Hopp?
Börje – tack för att du berättade att du köpte Stallet-tavlan och campus-tavlan vilket fick mig att köpa dem, min kala lägenhet behövde verkligen tavlor på väggarna.
Jossan – tack för alla gånger vi kunnat nörda om One Direction och Harry Styles ihop, One Direction är efter alla dessa år fortfarande nummer ett på min Spotify wrapped.
Clara – tack för dina tiktoks med klipp från detta året du skickade, de fick mig att tänka tillbaka på hur sjukt kul vi i styrelsen har haft i år.
Ebba – tack för alla quiz du gjort med oss, jag kommer definitivt sno dem (men kommer självklart referera till dig i sann språkpolisanda).
Dennis – tack för att du lärt mig världens bästa danssteg, nästa termin kommer jag rocka hela dansgolvet på Stallet.

Nu är det dags för Hoppsan att säga adjö och lämna plats åt en ny webb/info – Ida! Jag slår vad om att hon kommer sopa banan med sina veckobrev och instagraminlägg. Jag är också bombsäker på att hela nästa styrelse kommer göra ett dunderjobb! Jag önskar er all lycka till i världen!!

Taco hej
Hoppsan