VECKOBREV V. 50

Hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Quizkväll, Musikhjälpen och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
På tisdag är det Språkpolisen och Ida från styrelsen 2022 som sitter på kontoret. Kom förbi och ta en kaffe, köp lite märken eller en tygkasse och snacka med härliga pedalare. Kontoret är som vanligt öppet mellan kl 12-13.

2. Quizkväll
På onsdag, den 15/12, håller STOOL i sin sista quizkväll för terminen. Kom och quiza om vinsten som är biobiljetter sponsrade av Lärarförbundet! Du kan läsa mer om quizkvällen i evenemanget på Pedals facebooksida.

3. Musikhjälpen
Musikhjälpen är äntligen här! Idag sitter PEDAL i K-huset mellan kl 11-13 och säljer märken. Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen. På torsdag mellan kl 21-22 pratar PEDAL i RadioLURs Musikhjälpensändning. Samma kväll finns vi även på Slottsstallarna och säljer märken. Visa ditt stöd genom att köpa ett märke! Tillsammans gör vi skillnad!

4. Hoppsans spalt
Nu är det verkligen snart jul! Det är fredag i skrivande stund och på söndag ska jag baka julgodis med min familj. Det blir verkligen inte juligare och mysigare än så! Mitt absoluta favoritjulgodis (och favoritgodis överlag) är fudge, så denna dagen har jag väntat på i snart 52 veckor.

Missminner jag mig inte så var det förra året jag och pappa bakade en sats med fudge, kavlade ut den på en plåt och insåg att den inte alls blev bra. Julen får ju inte förstöras av dålig fudge så vi inventerade bland våra ingredienser, såg att vi hade tillräckligt för en sats till och satte igång med julbaket igen. Det var helt rätt beslut för fudgen blev supergod andra gången. Jag håller tummarna för att den ska bli lika god i år.

Taco hej
Hoppsan