VECKOBREV V. 45

Halli hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Quizkväll, Bowling, Förfest, Årsmöte och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
På tisdag är det inga mindre än Playern och Darth Vasion som möter er på kontoret. Titta in om du vill fixa medlemskap, köpa märken eller tygkasse. Det finns som vanligt även fika och pratglada pedalare på plats. Kontoret är öppet mellan kl 12-13.

2. Quizkväll
På onsdag, den 10/11, är det dags för ytterligare en av Stools roliga quizkvällar. Har du inte redan finslipat hjärnan för att kunna kamma hem vinsten så är det hög tid för det nu! Läs mer om quizkvällen i evenemanget på Pedals facebooksida.

3. Bowling
Denna veckan bjuder även FIOOL in till ett evenemang, en bowlingkväll! På fredag, den 12/11 ses vi på Knock ‘em Down och bowlar och har det trevligt ihop. Läs mer om bowlingen i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Förfest
Fredagen den 19/11 är det POOL som bjuder in till förfest på Slottsstallarna! Vi kommer ha det skoj och tagga till inför Stallets fredagsdisco tillsammans! Det kommer bli en kväll vi sent kommer glömma! Läs mer om förfesten och info om biljettsläpp i evenemanget på Pedals facebooksida.

5. Årsmöte
Den 24/11 är det dags för Pedals årsmöte. Valberedningen har lagt fram sitt förslag på nästa års styrelse och på mötet kommer styrelsen 2022 röstas in av närvarande medlemmar. Alla medlemmar i PEDAL har rösträtt så missa inte chansen att vara med och påverka din förening! Läs mer om årsmötet och valberedningens nomineringar i evenemanget på Pedals facebooksida.

6. Hoppsans spalt
Så har min VFU kommit till sitt slut. Det är lite skönt men också väldigt tråkigt. Jag har lärt känna alla barn och vuxna och kommit att trivas med dem alla. Jag måste säga att jag är otroligt tacksam för min VFU-placering. Jag har fått prova på ett helt nytt arbetssätt som jag aldrig ens varit i närheten av tidigare, vilket har gett mig 15 ryggsäckar fyllda till bredden med erfarenhet.

Nästa kurs på tur för mig är en mattekurs. Jag är väl inte superglad i matte men jag tror faktiskt att den kommer bli väldigt lärorik och ge mycket insikt kring hur man kan arbeta med små barn och matematik. Jag håller tummarna för att mina förhoppningar stämmer.

Taco hej
Hoppsan