VECKOBREV V. 44

Halli hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Quizkväll, Bowling, Förfest, Årsmöte, Vad händer i KAROLIN och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Det är dags för Dominatrix och Sockerbagaren att inta kontoret denna tisdag. Mellan kl 12-13 finns de där och delar ut kaffe eller te till medlemmar och hjälper såklart till med andra ärenden. Kika in om du vill köpa medlemskap, märken eller bara vill snacka.

2. Quizkväll
Onsdagen den 10/11 är det dags för quizkväll igen! Vässa dina quizkunskaper eller vänd dig till en kunnig vän och gör er redo för att quiza! I evenemanget på Pedals facebooksida finns mer info om quizkvällen.

3. Bowling
Såhär i höstmörkret är det alltid trevligt att hänga med kompisar för att lysa upp vardagen lite. Därför har FIOOL planerat en rolig bowlingkväll för alla pedalare fredagen den 12/11. Läs mer om bowlingkvällen i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Förfest
Fredagen den 19/11 finns möjligheten att tagga till inför en utekväll på Slottsstallarna tillsammans med goa pedalare. POOL anordnar nämligen en förfest på Stallet! Detta vill ni bara inte missa!! Kolla in evenemanget på Pedals facebooksida för mer info om förfesten och datum för biljettsläpp.

5. Årsmöte
Den 24/11 är det dags för Pedals årsmöte. På mötet kommer bland annat valberedningen lägga fram sitt förslag på nästa års styrelse och styrelsen 2022 kommer röstas in av närvarande medlemmar. Alla medlemmar i PEDAL har rösträtt så missa inte denna chansen att vara med att påverka din förening! Läs mer om årsmötet i evenemanget på Pedals facebooksida.

6. Vad händer i KAROLIN
KAROLIN är Pedals systerförening i Kalmar. Som medlem i PEDAL är du automatiskt även medlem i KAROLIN och vice versa. Här är vad KAROLIN har planerat för november:
4/11 Pubquiz med ESN
17/11 Ovveonsdag

7. Hoppsans spalt
När ni läser detta är det den första november. Det är härmed alltså socialt acceptabelt att börja lyssna på julmusik! Det kan vara så att jag började lyssna redan för en eller två veckor sen… Men julmusik är ju faktiskt (enligt mig) den absolut bästa musikgenren. Det är inte mycket som är mysigare än att titta ut över ett snölandskap med julmusik i bakgrunden.

Jag älskar verkligen allt med julen. Att gå i affärer och leta julklappar ger en alldeles speciell känsla i kroppen. Bland det viktigaste på julen för mig är att baka pepparkakor hos min mormor och morfar, det har jag gjort så länge jag kan minnas. När jag var liten brukade vi även julpyssla hos mormor och morfar. Det var också en av julens höjdpunkter. Icke att förglömma är ju glögg! Nu när jag tänker på det så borde jag skrivit glögg som min favoritdryck på min insta takeover. Jag tror ni fattar grejen – jag älskar jul.

Taco hej
Hoppsan