VECKOBREV V. 43

Halli hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Söka styrelse 2022, Overallis och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
På tisdag finner ni Språkpolisen och Pølsemannen på kontoret mellan kl 12-13. Kika in om du vill fixa medlemskap, köpa märken eller en tygkasse eller bara är sugen på fika och att hänga med härliga pedalare.

2. Söka styrelse 2022
Ansökningstiden för styrelsen 2022 är i full gång och valberedningen väntar spänt på din ansökan! Att sitta med i styrelsen är ett utmärkt tillfälle att förgylla många människors studietid, samla på sig mängder av erfarenhet, träffa nya människor och ha sjukt kul under tiden. Kolla in evenemanget på Pedals facebooksida för att läsa om vad varje post innebär. Ansökan är öppen till och med den 27/10.

3. Overallis
Årets första sittning börjar närma sig och vi är taggade till tusen! Temat, som ni alla säkert redan vet, är PEDAL on the big screen och filmserierna som utgör de fyra förfesterna är Harry Potter, Sagan om ringen, Star Wars och Pirates of the Caribbean. Du har väl säkrat din biljett? För detta kan man bara inte missa! Läs mer om overallis i evenemanget på Pedals facebooksida. Vi ses där!

4. Hoppsans spalt
I skrivande stund är det fredag kväll och jag sitter i min lägenhet och längtar efter Stallets tacos som vi traditionsenligt ska äta innan kvällens jobbpass drar igång. Om ni inte redan har förstått det så älskar jag tacos! <3 Något som jag ser fram emot just nu är KOGs revansch-helg som går av stapeln imorgon! Det ska bli otroligt kul att få samlas på ängen igen och köra lite lekar. Sittningarna på kvällen kommer såklart också vara superroliga. Något annat som jag ser fram emot är overallis nästa vecka. Jag väntar spänt över besked om vilken förfest jag kommer tillhöra… Nu ska jag försöka ta en tupplur innan jag beger mig till Slottsstallarna så här tackar jag för mig.

Taco hej
Hoppsan