VECKOBREV V. 42

Halli hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Söka styrelse 2022, Spelkväll, Jobba med PEDAL, Kickoff-avslut, Overallis och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Denna veckan har ni möjlighet att stöta på inga mindre än Kosmonauten och Pysslingen på Pedals kontor. Mellan 12-13 finns de där och delar ut gratis kaffe eller te till medlemmar. Kom förbi om du vill fixa medlemskap, köpa märken eller en tygkasse eller om du bara vill snacka med goa pedalare!

2. Söka styrelse 2022
Vill du vara med och förgylla dina klasskamraters studietid? Gillar du att planera event, göra quiz, fixa med sociala medier eller helt enkelt bara vill ha ett superkul år? Då är styrelsen 2022 absolut något för dig! Ansökningstiden har nu börjat och valberedningen längtar efter att få in just din ansökan. Ansökan är öppen till och med den 27/10. Är du nyfiken på vad varje post innebär? Kolla då in evenemanget på Pedals facebooksida. Spana även in Pedals instastory i några dagar framöver där styrelsen 2021 varje dag kommer uppdatera om vad vi gör på våra poster.

3. Spelkväll
På onsdag, den 20/10, kl 18:00 bjuder FIOOL in till en kväll full av sällskapsspel och härliga pedalare. Det kommer finnas spel på plats men det är såklart fritt fram att ta med egna spel. Läs mer om spelkvällen i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Jobba med PEDAL
Denna veckan är det PEDAL som jobbar på Slottsstallarna. Det är vår första jobbvecka utan restriktioner och vi är supertaggade! Är du sugen på att jobba med oss? Kolla då in evenemanget på Pedals facebooksida, där finns information om hur det går till och vem du ska kontakta.

5. Kickoff-avslut
Nu i helgen, den 23e och 24e oktober, är det dags för kickoffgruppens revansch-helg! De har planerat in en massa grejer som vi inte hann med att göra under vecka 34. Läs mer om hur helgen kommer se ut i evenemanget på kickoffgruppens facebooksida. Evenemanget finns även delat på Pedals sida.

6. Overallis
ÄNTLIGEN är det dags för årets första sittning med PEDAL! POOL har planerat en sittning utan dess like och är otroligt taggade på att se många pedalare där. Årets tema är PEDAL on the big screen och de fyra storslagna filmserier som ligger till grund är Harry Potter, Sagan om ringen, Star Wars och Pirates of the Caribbean. Datumet för denna roliga sittning är den 30/10. Kolla in evenemanget på Pedals facebooksida för att läsa mer om hur overallis går till och när biljettsläpp kommer ske.

7. Hoppsans spalt
Jag är studentrepresentant för förskollärarprogrammet och i torsdags fick jag hänga med programrådet till Kalmar för ett heldagsmöte. Klockan 7:50 tog vi tåget till Kalmar och väl där gick vi (den förvånansvärt korta) sträckan till Linnéuniversitetet. Vi tog hissen hela vägen upp till översta våningen och började dagen med en frukostfralla. Sedan slog vi oss ner vid det största konferensbord jag någonsin sett och började mötet. Mitt på dagen tog vi en paus och åt lunch i restaurangen som fanns i samma byggnad, men som jag nu glömt namnet på. Det var väldigt god mat i alla fall! Efter lunch fortsatte mötet i ett par timmar till och vid klockan 15 begav vi oss tillbaka till Växjö.

Väl i Växjö satte jag mig på bussen till Ljungby och blev där hämtad av mamma som körde hem mig till lilla Lagan. På kvällen fick jag en huvudvärk utan dess like, men det är inte så konstigt med tanke på att jag vanligtvis inte brukar sitta i möte hela dagarna. Men jag kan helt klart säga att det var otroligt intressant att sitta med på ett programrådsmöte! Jag fick höra flera visioner om hur förskollärarutbildningen kan se ut och jag hoppas att det en dag kan gå att genomföra åtminstone någon av dem.

Även fast jag inte hade så mycket att tillägga i diskussionerna fick jag en helt ny insikt i hur det går till att planera en utbildning. Det var en riktigt spännande dag och en bra erfarenhet att ha!

Taco hej
Hoppsan