VECKOBREV V. 46

Hallå alla pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Förfest, Årsmöte, Jobba med PEDAL, Finsittning och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Denna härliga tisdag intar Dominatrix och Stroganoff kontoret. De finns till hands och delar ut gratis fika och snackar mer än gärna med förbipasserande pedalare. Kika in om du vill ta en paus från pluggandet eller vill köpa märken eller medlemskap.

2. Förfest
På fredag, den 19/11, står POOL redo på Slottsstallarna och tar emot de som är sugna på förfest. Du har väl säkrat din biljett? Häng med oss på förfest och tagga till ordentligt inför en fredagskväll på Stallet! Läs mer om förfesten i evenemanget på Pedals facebooksida.

3. Årsmöte
På onsdag nästa vecka, den 24/11, är det dags för Pedals årsmöte. Vi kommer bland annat rösta in den nya styrelsen för 2022! Alla medlemmar i PEDAL har rösträtt så gå inte miste om denna chansen att påverka din förening. Läs mer om vad som kommer ske på årsmötet i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Jobba med PEDAL
Det har blivit dags för terminens sista jobbhelg med PEDAL på Slottsstallarna. Ta chansen att jobba med oss en sista gång för detta året och samla ihop jobbkort till pumpstängningen. Eller kanske sparar du dem till nästa termin? Läs mer om vad det innebär att jobba med PEDAL i evenemanget på Pedals facebooksida.

5. Finsittning
Året börjar lida mot sitt slut och det är snart dags för Pedals finsittning. Vi byter ut ovvar och lambos mot finkläder och trevlig stämning. På finsittningen kommer bland annat Årets pedalare att utses. Detta kan ni bara inte missa! Läs mer om finsittningen i evenemanget på Pedals facebooksida.

6. Hoppsans spalt
Mitt huvud är helt mosigt efter en lång städdag på Stallet så idag bjuder jag på en kort fun fact-spalt. Här är historiska händelser som skett på veckans datum:

15/11 2001: Xbox lanseras i USA
16/11 1945: Unesco bildas, men träder dock inte i kraft förrän cirka ett år senare
17/11 1869: Suezkanalen öppnas
18/11 1928: Musse Piggs första film släpps – Musse Pigg som ångbåtskalle
19/11 1973: Tv-serien Fem myror är mer än fyra elefanter har premiär
20/11 1989: FN antar Barnkonventionen för barns rättigheter
21/11 2008: Filmen Twilight har världspremiär

Taco hej
Hoppsan