VECKOBREV V.38

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Jobba med Pedal, Quizkväll med STOOL, Pluggkväll med STOOL, Info om funkis/jobbtröjor, och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Båtsman och Ajax håller sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. Passa på att komma förbi och köp biljett till utbildningsresan, både till dig och till en kompis i en annan förening!

2. Jobba med PEDAL

Det har blivit dags för PEDAL att jobba på Slottsstallarna för första gången denna termin! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss även om du saknar tidigare erfarenheter – du kommer att lära dig efterhand.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 28/9 och 29/9. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

3. Info om Funkis/ Jobb tröjor

Ni som har kvar tröjor från årets kickoff får mer än gärna komma och lämna dem under kontorets öppettider nu på tisdag, har ni inte möjlighet att höra av er till oss! 

4. Quizkväll med STOOL

Ny månad, nytt quiz! Tisdagen 26/9 kommer STOOL tillbaka med ett nytt quiz och terminens första. Kom för chansen om finfina priser. Det bjuds självklart på fika. 

När: 26/9 kl. 18:00

Var: sal H1310

5. Pluggkväll med STOOL

På tisdag kommer vi öppna upp sal M1053v. Ni är hjärtligt välkomna att ta med pluggrejer och plugga eller hänga lite med oss. Självklart bjuder vi på fika och kaffe!

När: 19/9 kl 15-17

6. Tack från POOL

Tack till alla som kom på grillkvällen, kramar POOL 

7. Pjuxans spalt

Nu börjar det närma sig slutet på kurserna för många av oss, detta innebär enligt mig det värsta med att plugga på universitetet, Tenta. Sitta i stenladan och stressa med en massa människor kan vara bland det värsta jag vet. Men för att ni inte ska behöva göra det mer än nödvändigt tänkte jag denna vecka dela med mig av mina 3 bästa “Plugga inför Tenta tips”

1. Skapa en plan: Planera hur länge du ska plugga varje dag, glöm inte pauser. Detta hjälper dig att vara organiserad och hålla dig på rätt spår.

2. Plugga med någon: Istället för att bara läsa och memorera, prova att förklara koncepten högt för någon annan och skapa sammanfattningar tillsammans. Detta hjälper dig att förstå och komma ihåg materialet bättre.

3. Testa dig själv: Öva regelbundet genom att göra gamla tentor, studiefrågor eller flashcards. Detta hjälper dig att identifiera eventuella kunskapsluckor och ger dig möjlighet att träna på att svara på frågor under tidspress.

Puss och kram

/Pjuxan