VECKOBREV V.39

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider,, Quizkväll med STOOL, Spelkväll med FIOOL, Info om funkis/jobbtröjor, Medlems – och Valberedningsmöte och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Stolpen och Snusmumriken håller sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. Sista chansen att säkra din biljett till dig eller en kompis till utbildningsresan! 

2. Info om Funkis/ Jobb tröjor

Ni som har kvar tröjor från årets kickoff får mer än gärna komma och lämna dem under kontorets öppettider nu på tisdag, har ni inte möjlighet att höra av er till oss! Sista chansen att lämna in sin tröja är 3/10

3. Quizkväll med STOOL

Ny månad, nytt quiz! Tisdagen 26/9 kommer STOOL tillbaka med ett nytt quiz och terminens första. Kom för chansen om finfina priser. Det bjuds självklart på fika. 

När: 26/9 kl. 18:00

Var: sal H1310

4.Medlems – och Valberedningsmöte

 PEDAL bjuder in till ett extrainsatt medlemsmöte och valberedningsmöte samt infokväll om styrelsearbete.

När? Söndagen 1/10 klockan 18:00

För mer info se evenemang

5. Spelkväll med FIOOL

Den 11:e oktober är det äntligen dags för spelkväll! Spelkvällen kommer att hållas i ett klassrum på universitet! Mer info kommer snart så håll utkik! 

6. Pjuxans spalt

Då var det måndag ännu en gång, men inte vilken måndag som helst utan den bästa av måndagar. Måndagen den 25:e, glad CSN  dag till er alla. För att dessa pengar ska räcka hela månaden och för att ni alla ska ha råd att köpa nödvändigheter såsom snus och nocco ska ni nu här få mina “5 bästa rätter att ha i matlåda”  

1. Korvstroganoff med ris

2. Köttbullar och makaroner 

3. Taco Bowl 

4. Chicken nugget och ris 

5. Pastasallad (behövs ej micras, mycket bra)

Puss och Kram

/Pjuxan