VECKOBREV V.37

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Grillkväll med POOL, Info om funkis/jobbtröjor, och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Skalman och Gruset håller sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. Kommer även tillfälle att köpa biljett till årets utbildningsresa!

2. Grillkväll med POOL

Hej alla gamla och nya Pedalare! 

På fredag vankas det grillkväll med POOL! Vi kommer att tända grillarna och hänga på pedalängen för att äta och dricka något gott! 

Släng på dig Oven, ta med din brassestol, mat och valfri dryck och kom och häng med oss!

Grillarna tänds vid 17. För mer info, kolla evenemanget på vår facebooksida! 

Vi ses på fredag. 

// POOL & Socialt (&)ansvariga 🧡

3. Info om Funkis/ Jobb tröjor

Ni som har kvar tröjor från årets kickoff får mer än gärna komma och lämna dem under kontorets öppettider nu på tisdag, har ni inte möjlighet att höra av er till oss! 

4. Pjuxans spalt

Tja tja, bloggen. 

Vad har hänt sen sist då? Jag läser nu nu, ni som vet ni vet. Så mina veckor består till mestadels av plugg, och jag har jobbat pumpöppningen på stallet. Det var trevligt. Annars har inte så mycket skoj hänt tyvärr. 

Annars då, hur mår ni? Veckans livsråd blir främst till nya studenter men en bra påminnelse till alla. Nämligen att hitta en balans mellan studier och fritid. Det är viktigt att vara engagerad i dina studier och sträva efter framgång, men det är också viktigt att ta hand om dig själv och ha roligt.

Se till att skapa en studierutin som fungerar för dig och försök att vara organiserad och planera dina uppgifter i förväg. Men glöm inte att ta pauser och unna dig själv tid för att göra det du älskar, träffa vänner och koppla av. 

Kom också ihåg att det inte bara handlar om att studera och få bra betyg. Ta chansen att engagera dig i studentföreningar, det kommer ge dig minnen och vänner för livet.

Sist men inte minst, var snäll mot dig själv och ge dig själv tillåtelse att ibland göra misstag eller känna dig överväldigad. Plugget  kan vara utmanande, var tålmodig med dig själv och kom ihåg att du är mer än dina betyg eller prestationer. Tro på dig själv! 

Puss och kram

/Pjuxan