VECKOBREV V.3

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, quizkväll med STOOL, jobba med PEDAL, tack till alla som sökt utskott, ansökan till General 2024, medlemsmöte samt Antoinettes spalt (gästad av Hoppsan!)

1. Pedalens öppettider

Tisdagen den 9/1 håller kontoret öppet för första gången i år! Stitch och Backen håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna så är det bara att komma förbi. 

2. Quizkväll

Onsdagen den 24/1 bjuder utbildningsansvariga in till årets första quizkväll! Så ta med dig en kompis eller kom själv för att sätta hjärncellerna på prov. Fika till alla deltagare samt pris till vinnaren/vinnarna utlovas! 

När? 24/1 klockan 17.30

Vart? H1311

3. Jobba med PEDAL

Det har blivit dags för Pedals första jobbvecka för terminen! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss – du kommer att lära dig efterhand. Varje avslutat jobbpass belönas med ett jobbkort som kan användas på Slottsstallarna.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 1/2 och 2/2. Vill du jobba någon av eller båda dagarna kontakta jobbansvarig Jennifer Jingmark på Messenger eller via mail: jobbansvarig@pedalivaxjo.se. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

4. Tack till alla som sökt utskott 2024

PEDAL vill tacka alla som sökt utskott! Ni som har skickat in ansökan kommer att bli kallade till intervju av utskottsansvariga under veckan. 

5. Ansökan till General 2024

2024 är äntligen här, vilket också innebär startskottet för planeringen av årets kickoff! För många lärarstudenter är kickoff-veckan den bästa veckan på hela året där det skapas minnen som varar livet ut. För att arbetet ska kunna sättas igång behövs någon som vägleder kickoff-gruppen, funktionärerna och lagledarna. Och det, kära pedalare, är ingen mindre än Generalen! Håll koll på Pedals Instagram eller spana in evenemanget på Pedals Facebook för mer information hur du söker till General! Du kan söka General till och med den 4/2

6. Medlemsmöte

Tisdagen den 31/1 är det dags för Pedals årliga medlemsmöte, mötet kommer att äga rum kl 18.00 i sal H1311.

Pedals medlemsmöten är det högsta beslutande organet i organisationen och som medlem i PEDAL har du rösträtt i alla frågor som tas upp under mötet. Vi kommer att bjuda på fika, kaffe och te så kom på mötet och gör din röst hörd. Det är DU som har makten med din närvaro!

7. Antoinettes spalt

Hej alla små sötnosar! Dags för ännu en spalt. När ni läser detta har jag stuckit ut på VFU, wish me luck. Med oss denna veckan är vår vice ordförande Klunksan! Innan hon får ordet ska jag tilldela henne ett bakverk jag tycker hon påminner mig om. Som vice har Klunksan delvis som uppgift att hålla ordförande Klacken i check. Ibland förväntas de också stå som enhet, kanske lite som en good cop/bad cop rutin. Enligt mig är Klunksan 100% en person som kan vara allvarlig och tuff när det gäller, men hon är också varm och snäll. Därför tycker jag att hon är en riktigt knäckig äppelpaj, hon kan skapa en tuff yta om hon vill men mestadels är hon söt, varm och härlig! 

Let them eat cake!

Antoinette

Hejsan Hejsan alla Pedalare!

Mitt namn är Klunksan men på passet står det faktiskt Lilly Bohnsack. Ni kommer nu att få en kort och koncis presentation av mig. Jag kommer under detta året sitta som PEDALs vice ordförande. Jag studerar till ämneslärare i ämnena samhällskunskap och psykologi och är nu inne på femte terminen (pust). Innan jag blev tillsatt som vice satt jag med i underbara KOG som aktivitetsansvarig. Om jag nu ska köra i samma spår som min kära ordförande så brukar torsdagarna på stallet vara en favorit, speciellt musikquizet.

Tack och bock för mig, 

Klunksan