VECKOBREV V. 19

Hallå alla fina pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Quizkväll med STOOL, Poolare i pyjamas, Sök till funktionär och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Denna tisdag är det Darth Vasion och Dominatrix som sitter på kontoret mellan 12-13. Varför inte kika in och köpa en snygg PEDAL-kasse? Eller fylla ovven med lite nya märken?
Tänk på att följa de regler som gäller för kontorsbesök så hjälper vi dig gärna med ditt ärende!

2. Quizkväll med STOOL
På onsdag, den 12/5, ger STOOL järnet i deras sista quizkväll för terminen! Temat kommer vara Jeopardy. Har du vad som krävs för att tävla ensam och vinna? Eller safear du och tar med en kompanjon? På onsdag är det upp till bevis!

Läs mer om quizkvällen i evenemanget på Pedals facebooksida.

3. Poolare i pyjamas
POOL bjuder in till sitt sista zoom-häng för terminen. På fredag, den 14/5, sitter de i sina mysigaste kläder framför zoom-kameran för temat är nämligen pyjamas! Kika in på fredag så bjuder POOL på quiz, gött snack och häng med pedalare!

Du kan läsa mer om Pools zoom-häng i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Sök till funktionär
Kom igen nu pedalare! Det är sista veckan att söka till att vara funktionär under kickoffen. Senast söndag, den 16/5, ska anmälan vara inne. Är du sugen på att söka men är osäker på vad rollen som funkis innebär, kolla då in evenegamget på Pedals facebooksida. Där har Kickoffgruppens funktionärsansvariga beskrivit väldigt utförligt vad uppdraget innebär. Kickoffgruppen ser fram emot din ansökan!

5. Hoppsans spalt
För några veckor sen skrev jag i min spalt om hur jag nyligen joinat padelkulten… Det har nu nått snäppet värre – jag har nämligen köpt ett eget padelracket! Självklart köpte jag hem ett rör med bollar också så att jag är redo för spel även om mina medspelare inte har några. Det måste ju dock vara höjden av otur att jag lyckats tajma detta med de nya restriktionerna i Kronoberg. Jag får helt enkelt vänta och se när jag kan inviga mitt fina racket.

För ett par veckor sen fick jag hem brev från Växjö kommun som gick ut med information om att det eventuellt ska byggas padelbanor på grusplanen här på campus. Jag som bor precis vid grusplanen är en aning emot detta eftersom jag inte vill behöva höra alla som spelar padel utanför mitt fönster hela dagarna. Men jag skulle ljuga om jag säger att jag ändå inte är liiiite hoppfull på att det byggs padelbanor här. Det blir ju faktiskt väldigt nära och bra för min del.

När jag pratade med min mamma förra veckan berättade hon att det ska byggas TRE padelbanor hemma i lilla Lagan! Och kan man tänka sig, banorna ska ligga sisådär 50 meter från mina föräldrars hus. Ni vet vart ni hittar mig i sommar när jag bor hemma hos päronen! Hoppas bara att man kan hyra racket där… Annars får jag väl försöka tvinga på hela familjen att köpa racketar.

Kan vi återigen ge en eloge till mig som ytterligare en gång kom igenom en hel spalt utan att blanda ihop orden padel och pedal! Bara ett par gånger behövde jag backa och skriva om ordet.

Taco hej för mig!
Hoppsan