VECKOBREV V. 18

Hallå alla fina pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Amazing race med FIOOL, Märkestävling, Quizkväll med STOOL, Poolare i pyjamas, Sök till funktionär, Vad händer i KAROLIN och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Ny vecka, nya styrelsemedlemmar på kontoret. På tisdag har du möjlighet att träffa på inga mindre än Playern och Capten Coke, som sitter där mellan 12-13! Kika in om du har ett ärende så hjälper de dig gärna. Tänk på att följa de regler som gäller för kontorsbesök så hjälper vi dig gärna med ditt ärende!

2. Amazing race med FIOOL
På lördag, den 8/5, håller FIOOL i sitt Amazing race! Greppa tag i en lagkamrat och förbered er på olika utmaningar och uppgifter som FIOOL har kokat ihop åt er. Det kan komma både fysiska och mentala uppgifter så det gäller att vara förberedd på allt, eller kanske vara smart i sin laguppställning…

Ni kan läsa mer om hur Amazing race kommer gå till och hur ni anmäler er i evenemanget på Pedals facebooksida.

3. Märkestävling
Ni missar väl inte Pedals märkestävling?! På onsdag, den 5/5, är sista dagen att skicka in ditt bidrag. Det finns ingen gräns för hur många bidrag du får skicka in så låt fantasin flöda och skapa så många märken du kommer på! Vinnarna av tävlingen kommer få sina märken helt gratis, de kommer även finnas att kunna köpa av andra. Läs mer om märkestävlingen i evenemanget på Pedals facebooksida.

4. Quizkväll med STOOL
Det har blivit dags för Stools sista quizkväll för denna terminen. Datumet är den 12/5 och temat är Jeopardy! Skryt inför STOOL med dina kunskaper genom att sitta själv eller ta med en kunnig kompis som hjälper dig kamma hem vinsten. Hur som helst gäller det att tagga till och ge järnet denna sista quizkväll!

Läs mer om quizkvällen i evenemanget på Pedals facebooksida.

5. Poolare i pyjamas
Även POOL anordnar sitt sista event för våren. Temat kommer vara något som säkerligen alla studenter som pluggat under coronapandemin kommer känna igen: pyjamas! Boka in fredagen den 14/5 så bjuder POOL på quiz, gött snack och häng med pedalare.

Du kan läsa mer om Pools zoom-häng i evenemanget på Pedals facebooksida.

6. Sök till funktionär
Det finns två veckor kvar att söka till funktionär inför kickoffen i sommar, sista datumet är den 16/5. Vill du vara en del i att välkomna alla nya studenter till PEDAL och campus så sök redan idag! Kickoffgruppen väntar förväntansfullt på din ansökan!

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara funkis och hur du ansöker i evenemanget på Pedals facebooksida.

7. Vad händer i KAROLIN
Pedals systerförening i Kalmar har ett gäng event nu i maj månad. Som medlem i PEDAL har du även automatiskt medlemskap i KAROLIN och är därmed välkommen på alla deras event.
18/5 kl 17 – pluggkväll
26/5 kl 17:30 – medlemsmöte
27/5 – among us
Håll utkik på Karolins facebook för att få mer info om deras evenemang.

8. Hoppsans spalt
Hallå pedalare! Här fanns det tidigare en spalt som PEDAL inte står för, därför är den nu borttagen.

Jag, Amanda, vill be om ursäkt för om min spalt utlöste starka reaktioner från er som läst den. När jag skrev spalten var jag smått irriterad, men det var inte alls min intention att framstå som så arg som jag verkar. När jag läser spalten nu i efterhand ser jag framförallt att jag använt ett för starkt språk och jag kommer tänka efter mer noggrant vad jag skriver i mina spalter i framtiden.

Ha en fortsatt fin måndag, pedalare, så hörs vi nästa vecka!

Taco hej för mig!
Hoppsan