VECKOBREV V. 20

Hallå alla fina pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Denna veckan är det Stroganoff och Språkpolisen som håller ställningarna på kontoret. Du kan hitta dem där på tisdag mellan 12-13. De håller kaffet varmt och har märken och tygkassar redo för er som tittar förbi.

Tänk på att följa de regler som gäller för kontorsbesök så hjälper vi dig gärna med ditt ärende!

2. Hoppsans spalt
Sommaren börjar närma sig och till synes är det ganska lugnt i PEDAL just nu (något som syns i detta otroligt korta veckobrevet). Bakom kulisserna däremot planeras det för fullt inför kickoffen i augusti! Jag hoppas att vi kan göra en så bra nollningsvecka som möjligt oavsett vilka restriktioner vi måste förhålla oss till. Innan kickoffveckan blir det däremot en hel sommar full med jobb för min del. Men jag ska inte hänga läpp för det, det ska bli roligt att få komma ut i förskoleverksamheten igen efter att inte ha jobbat på snart ett år.

Den där sommarkänslan som man längtat efter så länge har äntligen kommit nu också! Det är såklart lite tråkigt att värmen och solen bara tittade in en snabbis och sedan vände i dörren, den får gärna komma tillbaka snarast! Det finns inte mycket som slår känslan av att sitta i sommarsolen och äta en glass. Det är ju synd då att jag inte hann med att göra det nu när solen för en gångs skull visade sig. DET är något att hänga läpp för! Förhoppningsvis kommer det många fler soldagar att äta glass på!

Enligt min telefon ska det regna i minst en vecka framöver och därför tycker jag att följande citat från ett av mina gamla förskolebarn är väldigt passande: “Det är skitväder ute”. Vid ett helt annat tillfälle satt ett annat barn bredvid mig uppe på kullen på förskolans gård. Solen höll på att gå ner och det var lite molnigt. Barnet säger helt plötsligt till mig “där är det fina vädret, bakom molnet”. Så jag lämnar med detta idag, att oavsett hur mycket det regnar så finns alltid det fina vädret där bakom molnet och väntar på sin tur att få visa sig.

Taco hej för mig!
Hoppsan