VECKOBREV V.18

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller bland annat information om Pedalens öppettider, Quizkväll med STOOL, Hajk med FIOOL, Jobba med PEDAL, Grill´ N Chill med POOL och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Skalman och Sargen håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, vill köpa nya märken eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Jobba Med PEDAL

Det har blivit dags för PEDAL att jobba på Slottsstallarna för sista gången denna termin! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Den här veckan kan det finnas möjlighet att stå i utebaren! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss även om du saknar tidigare erfarenheter – du kommer att lära dig efterhand.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 18/5 och 19/5. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

3. Quizkväll

Ny månad, nytt quiz! Tisdagen 25/4 kommer STOOL tillbaka med ett nytt quiz. Kom för chansen om finfina priser. Det bjuds självklart på fika. 

När: 25/4 kl. 18:00

Var: sal H1211

4. Hajk Med FIOOL

Hajk med FIOOL 

Imorgon är det sista dagen för att anmäla sig för hajken med FIOOL! Mer info finns i evenemanget på Facebook

5. Grill’ N Chill Med POOL

Den 12/5 är det dags för Pools sista evenemang för terminen, nämligen Grill ’n Chill. Ta med er något gott att grilla och dricka efter behag, glöm inte ovven! 

Vi ses på pedalängen den 12/5 klockan 17:00 kramar POOL 🧡

6. 25 års sittning

Kära medlemmar! 

I år firar PEDAL 25-års jubileum och det vill vi i styrelsen uppmärksamma med en härlig sittning på Slottsstallarna! 

Vi i styrelsen kommer att bjuda in till en gemensam förfest på pedalängen för att sedan inta stallet för en hejdundrande sittning. Efter sittningen kommer vi att fortsätta festen på pedalängen för de som vill fortsätta! 

Det kommer att ske två biljettsläpp till denna sittning. Måndagen den 8/5 kommer det att ske ett digitalt biljettsläpp då våra hedersmedlemmar har möjlighet att köpa sina biljetter. På tisdagen den 9/5 kommer vi att hålla ett fysiskt biljettsläpp för alla.

Håll utkik på våra sociala medier för mer info ang tema, tider, datum osv. 

Vi i styrelsen ser framemot en fantastisk sittning för att fira pedals 25-års jubileum tillsammans! 🧡

7. HLR utbildning med FIOOL

HLR-utbildning 

Den 16:e maj bjuder FIOOL in till kursen Hjärt-lungräddning vuxen. Utbildningen varar i cirka 1,5 timme och godkänt deltagande ger ett intyg från HLR-rådet. Detta är ett ypperligt tillfälle att få in en merit i CV:et samtidigt som du får med dig livsviktig kunskap. Anmälan öppnar den 8:e maj varpå mer info kommer. 

7. Pjuxans spalt

Hur mår ni idag? Jag mår fruktansvärt, 4 dagars valborgsfirande tog sin rätt på en så att säga. Men vi i styrelsen vill bara säga tack till alla som kom och hängde med oss på Amfium. Herregud vilket gott gäng vi är <3 

Är alldeles för utmattad för att komma på ett livsråd denna vecka, men varannan vatten låter oerhört rimligt i mina öron just nu.

puss och kram

Pjuxan.