VECKOBREV V.17

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Ut i arbetslivet, Quizkväll med STOOL, Hajk med FIOOL och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Gruset och Båtsman håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Ut i arbetslivet 

Är du intresserad av att tjäna lite extra pengar och få erfarenhet av att leda barn i fysisk aktivitet? Under hösten kommer vi på VUGI att vilja anordna 1-2 gympapass för barn någon dag under helgen. Är detta något du skulle vara intresserad av att göra? Hör av dig med en kort presentation av dig själv till alexander@vugi.nu

Hej lärarstudent! 

Nu startar vi upp vikariepool med Alvesta Kommun och vi vill ha med dig på tåget! Att arbeta i Alvestas kommunala grundskolor innebär ett roligt och varierande arbete där du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas, samla viktig erfarenhet och knyta kontakter. Följ länken för att läsa mer och ansöka. Vi ser fram emot att höra av dig!

http://www.studentconsulting.com/sv/lediga-jobb/alvesta/vi-soker-vikarie-inom-skola-som-vill-arbeta-i-alvesta-kommun/70183

3. Quizkväll

Ny månad, nytt quiz! Tisdagen 25/4 kommer STOOL tillbaka med ett nytt quiz. Kom för chansen om finfina priser. Det bjuds självklart på fika. 

När: 25/4 kl. 18:00

Var: sal H1211

4. Hajk Med FIOOL

Den 6:e till 7:e maj kommer FIOOL att anordna årets hajk! Anmälningen öppnar inom kort med mer detaljer, en packlista och kostnad för eventet. Stay tuned!

5. Sök Till Funktionär

Vill du engagera dig i årets roligaste vecka? Dvs Kickoffen 2023. Ta chansen och sök till funkis! 

För mer info, kolla in vårt evenemang på facebook.

6.Valborg

Det börjar vankas Valborg med stormsteg, undrar ni vad PEDAL ska hitta på? Vilka från styrelsen som hänger på Amfium? 

All info kommer ut på instagram under veckan, håll utkik där. 

7. Pjuxans spalt

Hej kompisar, hur mår ni? 

Jag mår bra tackar som frågar, ny vecka, ny spalt. Ni får dras med mig denna veckan. Hänt sen sist? Jag har börjat en ny kurs, Matte 2, mycket spännande. Jag har gått på sittning, mycket trevligt. Har även jobbat stallet, trevligast om du frågar Sargen. Annars är det inte mycket annat som hänt, Valborg ligger i luften. Det fick ni ju läsa allt om i förra spalten när vår kära ordförande tog över. Jag hade ju komponerat min egen lista till denna veckans spalt, men han gjorde det så bra så jag vågar inte publicera min. Så veckans livsråd får helt enkelt bli att lyssna på Grusets valborgstips, njut av valborg och häng med mig på Amfium. 

Puss och Kram 

Pjuxan.