VECKOBREV V.19

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller bland annat information om Pedalens öppettider, Quizkväll med STOOL, HLR med FIOOL, Jobba med PEDAL, Grill´ N Chill med POOL och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Sahlin och Snusmumriken håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, vill köpa nya märken eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Jobba Med PEDAL

Det har blivit dags för PEDAL att jobba på Slottsstallarna för sista gången denna termin! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Den här veckan kan det finnas möjlighet att stå i utebaren! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss även om du saknar tidigare erfarenheter – du kommer att lära dig efterhand.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 18/5 och 19/5. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

3. Quizkväll

Den 9:e maj kommer ett extrainsatt stool-evenemang hållas. Detta kommer vara i samma stuk som en quizkväll! 

Var? K1046

När? 9/5 klockan 18

Hoppas vi ses där

4. HLR Med FIOOL

HLR-utbildning med FIOOL 

Den 16:e maj bjuder FIOOL in till kursen ”Hjärt-lungräddning vuxen”. Evenemanget har nu öppnat för anmälning. Kolla in evenemanget på Pedals Facebook för mer info.

5. Grill’ N Chill Med POOL

Den 12/5 är det dags för Pools sista evenemang för terminen, nämligen Grill ’n Chill. Ta med er något gott att grilla och dricka efter behag, glöm inte ovven! 

Vi ses på pedalängen den 12/5 klockan 17:00 kramar POOL 🧡

6. 25 års sittning

Kära medlemmar! 

I år firar PEDAL 25-års jubileum och det vill vi i styrelsen uppmärksamma med en härlig sittning på Slottsstallarna! 

Vi i styrelsen kommer att bjuda in till en gemensam förfest på pedalängen för att sedan inta stallet för en hejdundrande sittning. Efter sittningen kommer vi att fortsätta festen på pedalängen för de som vill fortsätta! 

Det kommer att ske två biljettsläpp till denna sittning. Måndagen den 8/5 kommer det att ske ett digitalt biljettsläpp då våra hedersmedlemmar har möjlighet att köpa sina biljetter. På tisdagen den 9/5 kommer vi att hålla ett fysiskt biljettsläpp för alla. Det fysiska sker 17.00 utanför Pedals kontor. 

Håll utkik på våra sociala medier för mer info ang tema, tider, datum osv. 

Vi i styrelsen ser framemot en fantastisk sittning för att fira pedals 25-års jubileum tillsammans! 🧡

7. Pjuxans spalt feat Sargen

Hej alla! I veckans veckobrev får jag, Sargen, praktisera. Jag är inte lika musikalisk som Båtsman, inte lika fin som Playmakern eller så långrandig som Gruset, men jag ska självklart ta tillfället i akt och skriva om hur kul det är att jobba på Stallet! 

Vi har snart tågat oss igenom en hel vårtermin, och det är flera kämpar som har ställt upp på Pedals jobbveckor. Tack för det, och välkommen åter! Men jag vet att det finns fler själar där ute som gärna vill testa på att tappa upp öl, shakea loss det i loungen med en mjölkdrink eller leverera en perfekt nachotallrik. Det är fantastiskt kul att stå på andra sidan baren, och det krävs ingen erfarenhet alls! Om du nu går i tankarna om att vilja jobba men där finns något som hindrar, som exempelvis att stå i en bar låter helt fruktansvärt. No need to worry! Om du vill jobba, hör av dig till mig och skriv alla tankar, önskemål och funderingar så lovar jag att svara på allt och göra ett så perfekt jobbschema så att du slipper stå där du absolut inte vill stå. 

Som tidigare nämnt, terminen börjar gå mot sitt slut och vi har endast en jobbvecka kvar! Ett tips är att ta vara på det, inskaffa sig jobbkort och slippa stå i kö på pumpstängningen. Samtidigt blir ni uppskrivna för att få gå på tacksittning i höst! Fortfarande sugen på att jobba? Skriv till mig Sargen, all information hittar ni i evenemanget på Facebook. Allt gott, så ses vi på andra sidan baren! 

//Sargen