VECKOBREV V.15

VECKOBREV V.15

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Quizkväll med STOOL,, Pluggkväll, Sittning med POOL och Pjuxans spalt

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Playmakern och Båtsman håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Sittning med POOL

Det har blivit dags för terminens första sittning! Sittningen kommer att äga rum den 15/4 på Slottsstallarna. 

Biljettförsäljningen kommer att ske den 3/4 kl.16.30 utanför Pedals kontor, biljettpriset för denna sittningen är 130kr. 

Är du sugen på att veta vad temat för denna sittning är? Håll utkik på på våra sociala medier i veckan då POOL kommer att lägga ut en teaservideo där temat kommer att presenteras! 

Vi ser framemot att se er på en fantastisk sittning i tvättäkta PEDAL-anda! 

/ Socialt ansvariga och POOL 🧡

3. Jobba med PEDAL

Det har blivit dags för PEDAL att jobba på Slottsstallarna! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss även om du saknar tidigare erfarenheter – du kommer att lära dig efterhand.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 20/4 och 21/4. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

4. Quizkväll

Tisdagen 28/3 kommer STOOL tillbaka med ett nytt quiz. Kom för chansen om finfina priser. Det bjuds självklart på fika. 

När: 25/4 kl. 18:00

Var: sal H1211

5. Sittning med POOL 

I helgen är det dags för årets första sittning, hoppas att ni är lika taggade som POOL är. Glöm inte att ta med legget så hoppas vi på en dunderkväll🧡🧡 Kramar POOL och Socialt Ansvariga.

5. Pjuxans spalt 

Känns som det var längesen jag skrev en ordentligt spalt. Har haft långa veckobrev så har varit rädd ni inte orkar läsa och även varit generös nog att lämna bort rampljuset lite. Men nu är jag tillbaka, har saknat er. Denna veckan tror jag nog många, likt mig varit hemma hemma. Inte campus hemma utan hemma hemma, ni fattar. Det har varit oerhört skönt att få komma hem och byta miljö om så bara för ett litet tag. Jag tog mitt pick och pack redan i onsdags förra veckan och åkte hem till Sveriges framsida, det vill säga Skåne. Otroligt härligt. Men denna påskhelg som har varit kantad men fint väder, otroligt sällskap och ett och annat påskägg har fått mig att inse något. Detta något kommer faktiskt att vara mitt livsråd för veckan. Det är inte svårare än så att vara tacksam, jag vet med mig själv att jag är en jävel på att klaga, en av mina finaste talanger faktiskt. Men om vi ska stanna upp, ta en minut och se oss omkring, har vi inte det rätt bra ändå? 

Rekommenderar er alla till att försöka uppskatta det ni har runt omkring er lite mer, för när man inte har det längre så märker man att det är borta och då är det försent. 

Puss och kram 

//Pjuxan