VECKOBREV V.14

VECKOBREV V.14

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Ut i arbetslivet, Träna med FIOOL, Pluggkväll, Sittning med POOL och Pjuxans feat Playmakern spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Pjuxan och Stolpen håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Ut i arbetslivet

Söker du extrajobb? Nu söker nämligen Hemmakväll efter en extrakollega som kan jobba lördagar och vid behov! Dessutom är jobbet flexibelt, så det passar perfekt att ha under studierna då arbetstillfällen enkelt kan formas efter tentaveckor!

Vill du söka jobbet eller ha mer information? Skicka ett mail till Bc.vaxjo1@hemmakvall.se

Är du intresserad av att tjäna lite extra pengar och få erfarenhet av att leda barn i fysisk aktivitet? Under hösten kommer vi på VUGI att vilja anordna 1-2 gympapass för barn någon dag under helgen. Är detta något du skulle vara intresserad av att göra? Hör av dig med en kort presentation av dig själv till alexander@vugi.nu” 

3. Sittning med POOL

Det har blivit dags för terminens första sittning! Sittningen kommer att äga rum den 15/4 på Slottsstallarna. 

Biljettförsäljningen kommer att ske den 3/4 kl.16.30 utanför Pedals kontor, biljettpriset för denna sittningen är 130kr. 

Är du sugen på att veta vad temat för denna sittning är? Håll utkik på på våra sociala medier i veckan då POOL kommer att lägga ut en teaservideo där temat kommer att presenteras! 

Vi ser framemot att se er på en fantastisk sittning i tvättäkta PEDAL-anda! 

/ Socialt ansvariga och POOL 🧡

4. Jobba med PEDAL

Det har blivit dags för PEDAL att jobba på Slottsstallarna! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss även om du saknar tidigare erfarenheter – du kommer att lära dig efterhand.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 20/4 och 21/4. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

5. Pluggkväll

I eftermiddag kommer vi öppna sal H1310 ni är hjärtligt välkomna att ta med pluggrejer och hänga lite med oss! Det kommer bjudas på kaffe och fika!

6. Träna med FIOOl

I samarbete med VUGI bjuder vi in till super roliga lek aktiviteter på olympen den 4:e april klockan 17:30 – 18:30. Lekarna kommer bestå av hinderbana/skeppsbrott, spökboll och liknande. Vi möts upp i entrén klockan 17:15.

7. Pjuxans spalt Feat Playmakern

Denna veckan ska ni ännu en gång få hänga med en av mina fantastiska styrelsemedlemmar, Playmakern scenen är din. 

Puss och kram

Pjuxan

Idag är det min tur att göra ett litet gästspel i veckans spalt. Ensamhet, ensamhet är något som jag tror att alla kan relatera till men på olika vis. Under pandemin pratade man extremt mycket om ensamhet men i och med att alla restriktioner släppts och vi är fria att gå på grönbete har ensamhet hamnat lite i skuggan. Vad gör du med din egentid? Är du introvert eller extrovert? Behöver du vara ensam eller avskyr du det? Jag är vad mina kompisar skulle kalla för ett typexempel på en introvert person men på senare tid har jag börjat tycka illa om att vara just ensam. Så hur löser man då det? Att behöva vara ensam men avsky det på samma gång? Allt handlar om att göra något bra utav sin egentid, vilket tar oss in på veckans livsråd (inte pjuxans denna gång tyvärr). Hitta något som gör att du kan njuta av din egentid. Är det en lång dusch? En promenad? En stund i fåtöljen med en bok? Eller varför inte en extra stund i köket med matlagningen? Det var allt för mig för denna vecka så får vi se om det blir fler inspel framöver? Om inte Pjuxan passar sig finns risken att jag uppfyller mina bloggdrömmar i hennes spalt…..

//Playmakern