VECKOBREV V.13

VECKOBREV V.13

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Ut i arbetslivet, Tränad med FIOOL, Quizkväll med STOOL, Påskäggsjakt, Sittning med POOL och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Playmakern och Gruset  håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Ut i arbetslivet

Söker du extrajobb? Nu söker nämligen Hemmakväll efter en extrakollega som kan jobba lördagar och vid behov! Dessutom är jobbet flexibelt, så det passar perfekt att ha under studierna då arbetstillfällen enkelt kan formas efter tentaveckor!

Vill du söka jobbet eller ha mer information? Skicka ett mail till Bc.vaxjo1@hemmakvall.se

3. Sittning med POOL

Det har blivit dags för terminens första sittning! Sittningen kommer att äga rum den 15/4 på Slottsstallarna. 

Biljettförsäljningen kommer att ske den 3/4 kl.16.30 utanför Pedals kontor, biljettpriset för denna sittningen är 130kr. 

Är du sugen på att veta vad temat för denna sittning är? Håll utkik på på våra sociala medier i veckan då POOL kommer att lägga ut en teaservideo där temat kommer att presenteras! 

Vi ser framemot att se er på en fantastisk sittning i tvättäkta PEDAL-anda! 

/ Socialt ansvariga och POOL 🧡

4. Quizkväll

Ny månad, nytt quiz! Tisdagen 28/3 kommer STOOL tillbaka med ett nytt quiz. Kom för chansen om finfina priser. Det bjuds självklart på fika. 

När: 28/3 kl. 18:00

Var: sal H1211

6.Medlemsmöte

Under andra ordinarie medlemsmötet i januari yrkade Pedals styrelse om ett extrainsatt medlemsmöte. Styrelse bjuder in till detta måndagen den 27/3-2023 kl. 18:00 i sal H1206.

För mer info se evenemang 

PS… Vi bjuder på fika 😉

7. Påskäggsjakt

I samarbete med Hemmakväll kommer vi att gömma 5 påskägg på campus den 30:e mars. På påskäggen sitter det ett klistermärke som inte får stas bort. Ägget får inte heller öppnas, det ska lämnas in på hemmakväll i centrum (adress). Efter att du har visat upp det stängda påskägget med klistermärket på får du fylla hela påskägget med valfritt godis. Håll koll på vår Instagram där ledtrådarna kommer ut längre fram.

8. Träna med FIOOl

I samarbete med VUGI bjuder vi in till super roliga lek aktiviteter på olympen den 4:e april klockan 17:30 – 18:30. Lekarna kommer bestå av hinderbana/skeppsbrott, spökboll och liknande. Vi möts upp i entrén klockan 17:15.

9. Pjuxans spalt 

Nu är detta veckobrev redan alldeles för långt, lite som ingen tycker om när man är på fest har det gött och någon ska stå och hålla ett historiequiz i 2 timmar. Men ni ska ändå få några rader av mig

Mars månad är alldeles snart slut och är inte det asgött? Våren är på g, valborg om en månad och lite mer än 2 månader tills terminen är slut. Livet blir lite lättare när mars är över. Jag har inte denna vecka heller något livsråd, utan än en fråga. Vilken av mina styrelsemedlemmar ska få den stora äran att skriva spalten nästa vecka? 

Puss och Kram 

Pjuxan