VECKOBREV V.12

Hej alla fina pedalare!Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Ut i arbetslivet, pluggkväll med STOOL, Quizkväll med STOOL, Påskäggsjakt och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Playmakern och Gruset håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi.

2. Ut i arbetslivet

Söker du extrajobb? Nu söker nämligen Hemmakväll efter en extrakollega som kan jobba lördagar och vid behov! Dessutom är jobbet flexibelt, så det passar perfekt att ha under studierna då arbetstillfällen enkelt kan formas efter tentaveckor!Vill du söka jobbet eller ha mer information? Skicka ett mail till Bc.vaxjo1@hemmakvall.se

Centrumskolan och Växjö Kulturskola söker personal till sin verksamhet Studio17Sommar. Det gäller veckorna 26 och 27 och riktar sig för barn i årskurs 1-6. Under dessa veckorna kommer man får vara kursledare och kurserna formas utifrån din kompetens. Kurserna hålls på centrumskolan och är en chans för barn från Arabyområdet att lära känna andra barn i kommunen och utveckla sin kunskap. Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta hans.parment@vaxjo.se.

3. Pluggkväll med STOOL

I eftermiddag (20/3) kommer vi öppna salen H1211 ni är hjärtligt välkomna att ta med pluggrejer och hänga lite med oss! Det kommer bjudas på kaffe och fika!”

4. Quizkväll

Ny månad, nytt quiz! Tisdagen 28/3 kommer STOOL tillbaka med ett nytt quiz. Kom för chansen om finfina priser. Det bjuds självklart på fika. När: 28/3 kl. 18:00Var: sal H1211

5.Medlemsmöte

Under andra ordinarie medlemsmötet i januari yrkade Pedals styrelse om ett extrainsatt medlemsmöte. Styrelse bjuder in till detta måndagen den 27/3-2023 kl. 18:00 i sal H1206.För mer info se evenemang PS… Vi bjuder på fika 😉

6. Påskäggsjakt

I samarbete med Hemmakväll kommer vi att gömma 5 påskägg på campus den 30:e mars. I påskäggen hittar du ett presentkort för att fylla hela ägget med valfritt godis på Hemmakväll. Håll koll på vår Instagram där ledtrådarna kommer ut längre fram.

7. Pjuxans spalt Feat Båtsman

Vecka efter vecka får ni ju hänga med mig här (stackars er) för att ni nu ska få en liten paus och få lära känna mina kära styrelsemedlemmar lämnar jag idag över denna spalt till Båtsman. Läs, lyssna och njut. Vi ses nästa vecka igen. Puss och Kram Pjuxan

Halloj allesammans! Idag är det jag, Båtsman, som tar över rodret i denna spalt. Tyvärr sitter jag inte inne på några livsråd värda att dela med mig av så jag lämnar dessa till Pjuxan och nästa veckas veckobrev. Idag ska ni nämligen få något helt annat.

Jag ger er: Veckans mixtape!! https://open.spotify.com/playlist/6DR80zLmxMeERiaSZSzom1…I denna spellista hittar ni ett urval av mina bästa dängor som går eller har gått på repeat i mina lurar. Ha en go vecka så får vi se om veckans mixtape får göra en comeback i framtiden.

Men tills dess, Fridens Liljor! // Båtsman