VECKOBREV V.11

_____

Hej alla fina pedalare!

Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Jobba med PEDAL, pluggkväll med STOOL, Quizkväll med STOOL och Pjuxans spalt.

1. Pedalens öppettider

Imorgon håller kontoret öppet! Playmakern och Snusmumriken  håller er sällskap mellan 12-13. Har ni frågor, ärenden eller är kaffesugna är det bara att komma förbi. 

2. Jobba med PEDAL

Det har äntligen blivit dags för PEDAL att återigen jobba på Slottsstallarna! Precis som vanligt inleds arbetspassen med en gemensam måltid på Slottsstallarna där vi sedan kör en genomgång av alla positioner för kvällen! Det behövs alltså ingen tidigare erfarenhet utan instruktioner och genomgångar görs på plats innan Stallet öppnar! Har du aldrig jobbat går det således utmärkt att komma och jobba med oss även om du saknar tidigare erfarenheter – du kommer att lära dig efterhand.

Datumen då PEDAL arbetar på Slottsstallarna är den 16/3 och 17/3. För mer information, se evenemanget på Pedals Facebook.

3. Pluggkväll med STOOL

I eftermiddag (20/3)  kommer vi öppna salen H1211 ni är hjärtligt välkomna att ta med pluggrejer och hänga lite med oss! Det kommer bjudas på kaffe och fika!”

4. Quizkväll

Äntligen är våra fantastiska quizkvällar igång, nästa är inte långt bort utan den 28/3. Dra med en vän eller kom själv och delta för chansen att vinna fina priser! Vi ses klockan 18:00 i [sal…] för en fantastiskt trevlig kväll.

5.Medlemsmöte

Under andra ordinarie medlemsmötet i januari yrkade Pedals styrelse om ett extrainsatt medlemsmöte. Styrelse bjuder in till detta måndagen den 27/3-2023 kl. 18:00 i sal H1206.

För mer info se evenemang 

PS… Vi bjuder på fika 😉

5. Pjuxans spalt

Tja tja Bloggen. 

Vad har hänt sen sist då? Jag har blivit frisk och ordförande har blivit mansförkyld. ( skickar kärlek till honom) Soltimmarna i Växjö har gått i taket och ingen är mer tacksam än jag, äter gladeligen upp mitt livsråd från förra veckan och hoppas att ni alla njutit av solen. Jag har även flyttat ifrån Stubor, 3 terminer överlevde jag där nere, Grattis till mig.

Veckans livsråd denna veckan får ju absolut lov att bli att unna dig själv flyttstäd, ditt psyke, din tid och din ork är värd mycket mer än några 100-lappar. (eller så är jag bara lat) Men man kanske kan hyra Vice ordförande för att flyttstäda, det hade nog hon tyckt va roligt, Tips Tips Tips. 

Nu va det slut på detta blogginlägget, hörs igen nästa vecka.

puss och kram

/Pjuxan