VECKOBREV V. 14

Halli hallå alla fina pedalare!
Veckans brev innehåller information om Pedalens öppettider, Ut i arbetslivet, POOL i rutan, Quizkväll med STOOL, Sök till lagledare, Medlemsmöte, Coronas påverkan på Pedals event och Hoppsans spalt!

1. Pedalens öppettider
Kontoret kommer tyvärr hållas stängt tills vidare, men vi i styrelsen hoppas kunna öppna upp snart igen och få träffa och fika med alla fina pedalare. Ni kan såklart fortfarande nå oss via facebook eller instagram om ni har frågor eller liknande!

2. Ut i arbetslivet
Imorgon, den 6/4, har Lärarförbundet sin kurs “Ny lärare – inför första jobbet” för andra gången i vår. På kursen får du lära dig om sånt som är bra att veta inför ditt första jobb, t.ex. lön och anställningsintervju. Du behöver inte vara medlem i Lärarförbundet för att delta på kursen! Anmälan krävs för att delta och du behöver anmäla dig senast IDAG för att kunna delta! Vill du gärna delta men inte kan? Ingen fara! Lärarförbundet håller i samma kurs den 10/5 också!

Vill du veta mer om kursen kan du kolla in inlägget från Lärarförbundet som vi delat på vår facebooksida.

3. POOL i rutan
Fredagen den 16/4 bjuder POOL in till zoom-häng! Denna gången är temat barnprogram. Vi har nog alla sett åtminstone ett par olika barnprogram i våra liv och såklart hade man favoriter. De där favoritprogrammen hade, och kanske fortfarande har, en varm plats i hjärtat och varför inte komma på zoom-hänget klädd som din favoritkaraktär! Kan du klä ut dig så bra att de andra lyckas gissa vem du är?

Läs mer om Pools zoom-häng i evenemanget på Pedals facebooksida!

4. Quizkväll med STOOL
Onsdagen den 14/4 är det dags för ytterligare en quizkväll! Quizkvällen kommer denna gången vara inspirerad av tv-programmet “Alla mot alla”. Jag själv, Hoppsan, har aldrig sett “Alla mot alla”, så detta kommer bli riktigt spännande! Priset till vinnaren sponsras denna gången inte bara av Lärarförbundet, utan även caféet Askelyckan! WOW, en riktigt stjärnvinst alltså!

Läs mer om quizkvällen i evenemanget på Pedals facebooksida.

5. Sök till lagledare
Ansökan till att vara lagledare under årets kickoff är nu i full gång! Lagledarna är de som har närmast kontakt med nollorna och som får möjligheten att introducera dem till Pedals campusliv. Detta vill du bara inte missa!! Så skicka in din ansökan redan idag! Ansökan är öppen fram till och med söndagen den 11/4.

Du kan läsa mer om vad uppdraget som lagledare innebär och hur du ansöker i evenemanget på Pedals facebooksida.

6. Medlemsmöte
Onsdagen den 21/4 har PEDAL medlemsmöte. På mötet kommer vi gå igenom och rösta fram förändringar i Pedals stadgar, alltså de “regler” som PEDAL förhåller sig till. Som medlem i PEDAL har du rösträtt på Pedals medlemsmöten, så om du vill vara med och bestämma hur PEDAL fungerar som en förening, se till att komma på mötet och göra din röst hörd! Som medlem i PEDAL har du även rätt till att skicka motioner som kommer behandlas under mötet. Sista dagen att skicka in motioner är den 7/4.

Du kan läsa mer om vilka stadgar vi kommer rösta om i evenemanget på Pedals facebooksida.

7. Coronas påverkan på Pedals event
På grund av den rådande situationen kan vi inte ordna en “normal” vårtermin detta året. Vi i styrelsen gör allt vi kan för att skapa roliga evenemang för alla medlemmar utefter gällande restriktioner och vi hoppas att ni har förståelse för det.

Ta hand om er själva och varandra genom att följa Folkhälsomyndighetens råd!
Glöm inte att Pedals discordkanal finns för er som vill spela eller bara snacka med pedalare.

8. Hoppsans spalt
Idag har varit en sån där riktigt produktiv dag. Jag har städat (nästan) hela lägenheten, vilket egentligen inte är så mycket att skryta om när man bor i en liten etta… Men inga negativa tankar nu när jag var så nöjd över mig själv – tillbaka till det positiva! Jag har också tvättat, handlat och packat för att åka hem till päronen över påsk (jag skriver detta på skärtorsdagen). Nu har jag också orkat med att skriva veckobrev för att kunna ha helt ledigt i helgen!

Något som ändå är lite mindre bra är att jag inte hunnit äta lunch än (klockan är 13:41 i skrivande stund) så nu börjar mitt påskgodis se vääääldigt gott ut… Om jag vill ha något godis kvar längre än i typ en halvtimme till så är det nog dags att laga mat nu.

Men jag är så glad och pepp på livet just nu för att våren verkar ha kommit på riktigt! Visserligen säger min telefon att det ska snöa i princip hela nästa vecka men LALALALALA JAG LYSSNAR INTE!!! (“Nästa vecka” blir ju alltså denna veckan för er som läser detta – väldigt förvirrande det här…)

Nu är det väldigt nära att jag börjar äta upp mitt godis så det här får bli allt för denna veckan. Ha det gött pedalare!

Tack och hej, leverpastej!
Hoppsan