Veckomejl v. 45

Hallå alla bilåkande medlemmar!

Detta mejl berättar för dig om kontorets öppettider, Förfest med PEDAL, Jobbvecka på Slottsstallarna, Pedals årsmöte och till sist Masens spalt.

  1. Kontorets öppettider

Allt detta prat om tisdagar borde inte komma som en överraskning för er nu, men det är alltid värt att nämna att kontoret snart har öppet igen! Nu på tisdag hittar ni sekreterar-Elin och web/info-Linnea som gärna snackar lite skit med er mellan 12:00-13:00. Ni hittar dessa ljuvliga donnor på kontoret som ligger på en bädd av ljuvliga drömmar vid receptionen i H-huset.

  1. Är du redo inför lördagens festande?

Har hösten i Växjö satt sina spår med dyblöta paraplyn och lövtäckta skor? Upplevs valet av jacka nästintill lika omöjligt som att lösa världsfreden? Saknar du ljuset utanför fönstret när du stiger upp på morgonen?

Det är många frågor med olika svar, men vi i POOL vet en sak som är bergsäker, och det är att den 11/11 kommer Pedal att bjuda in till en galet grym förfest i sann studentanda!

Från 18.00-21.00 kommer det att finnas möjlighet att festa tillsammans med Pedal, då Slottsstallarnas nedervåning är abonnerad för lite hederligt röj! Dans, beerpong och sanslöst härligt häng utlovas!

För mer information kika in evenemanget

https://www.facebook.com/events/450598335336143/

  1. Terminens näst sista jobbvecka lurar runt hörnet!

Nästa vecka är det dags för PEDAL att inta Slottsstallarna och visa vart det orangea skåpet skall stå. Det är nämligen dags för terminens första jobbvecka! Som jobbare så samlas man på Stallet cirka två timmar innan öppning där vi gemensamt får en grundlig genomgång av alla stationer som man kan jobba på under kvällen. Under jobbpasset får du äta hur mycket nachos, panpizza och dricka hur mycket alkoholfritt du vill. Efter stängning så städar vi gemensamt så det är rent och fint, och efter ett avslutat jobbpass så får du ett jobbkort i handen som du kan använda till att antingen smita förbi kön eller skippa inträdet vid en utgång på stallet.

Datum och tider som gäller denna jobbvecka:

Torsdagen den 16/11 17:00-~02:30

Fredagen den 17/11 20:00-~03:30

Vid samling inför båda arbetspassen så börjar vi med att äta gemensamt! Jajemän, stallet bjuder på käk!

Intresserad? Klart att du är! Hör av dig till vår jobbansvarige Robin på jobbansvarig@pedalivaxjo.se med ditt namn, personnummer, allergier, önskat jobbpass och önskemål om vilka stationer du vill ha. Exempelvis om du gärna vill stå i baren eller inte vill stå i garderoben.

  1. Pedals årsmöte, enbart några veckor bort

Fredagen den 24 november är det dags för Pedals årliga årsmöte. Här kommer vi behandla propositioner och motioner, samt att välja en ny styrelse till verksamhetsåret 2018. För att ha rösträtt under medlemsmötet krävs det ytterst lite av dig, enbart att du ska dyka upp samt att du ska vara medlem i PEDAL. Kika in evenemanget på Facebook för mer information!

https://www.facebook.com/events/1868521416811750/

  1. Masens spalt

Herregud, nu börjar min spalt-era ta slut. Undrar vems spalter ni kommer få läsa nästa verksamhetsår? Det bestäms på Pedals årsmöte den 24/11, så se till att vara där och bestäm vems ljuvliga ord ni kommer att få läsa härnäst. Men i dessa få spalter jag har kvar ska jag försöka att dela med mig utav det lilla av visdom jag har kvar att dela.

Förra veckan åkte jag rätt mycket bil, nämligen cirka 150 mil på fyra dagar. Hur undrar ni? Jo, men en tur-och-retur till Skåne för en resa av samma slag till Dalarna. 150 mil, två kiwi&lime-festisar och fyra kisspauser senare så har jag nu listat ut hur man får tiden att gå under en roadtrip. Första knepet är att faktiskt resa med någon du trivs med. Åker du med någon du är lite obekväm så kommer resan kännas ofantligt mycket längre. Om du dock inte har någon möjlighet till att välja resepartner så kan du alltid gå vidare till knep nummer två, nämligen sova. Detta gäller självklart inte du som kör, och kan vara lite otrevligt mot föraren, men det får tiden att flyga iväg.

Om du däremot vill hålla dig vaken och socialisera så rekommenderar jag billekar. Själv är jag ett stort fan av aux-kabeln och alla möjligheter som tillkommer. Har man shotgun så kan man med lätthet knåpa ihop en “gissa filmen”-tävling. Är man inget fan kan man leka 20-frågor, man kan leka heta stolen där “offret” måste svara på ett antal frågor helt ärligt. Mitt sista knep för denna gången upptäckte jag faktiskt nu i helgen. Har ni sett, haaaar ni sett, haaaaaaaaar niiiii setttttttt att Disney-ljudböcker finns på Spotify? Det kan vara årets upptäckt. De snittar på strax under timmen långa, och alla klassiker finns där!

Kör försiktigt i höstmörkret, och ta hand om varandra!