Veckomejl v. 9

Hej alla vårsolstrålande medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om halva inträdet på SlottsstallarnaPedals medlemsmöte, märkestävling, tipsa om välgörenhet, Utbildningsförvaltningen på Amår, information om sommarjobb, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

 

Bra pluggat!

Tack till alla er som kom på Pedals pluggkväll. Och stort grattis till quizvinnarna som vann sex stycken biobiljetter från Lärarförbundet!

 

Halva inträdet på Slottsstallarna

Tack till er som ställde upp och jobbade på Slottsstallarna förra veckan. Som tack går alla pedalmedlemmar in för halva priset på Stallarna den här veckan! Visa bara ditt pedalmedlemskap tillsammans med legitimation och linnéstudenternakortet.

 

Pedals medlemsmöte

Varmt välkommen till Pedals medlemsmöte nu på tisdag den 1 mars klockan 17:00. Under mötet kommer styrelsen presentera förslaget till det nya utskottet och fastställa medlemsavgiften för verksamhetsåret. I slutet av mötet öppnas det upp för frågor till den samlade styrelsen. Det bjuds på fika!

Länk till evenemanget där information om sal kommer att uppdateras: https://www.facebook.com/events/464371163746507/

 

Märkestävling

Du har väl inte glömt bort märkestävlingen? Du har nämligen chansen att designa ett overallmärke som kommer att gå till produktion som 2016 års märke. Märket ska symbolisera tiden som student och ska inte vara specifikt kopplat till Pedal. Låt kreativiteten flöda och skicka in ditt bidrag till pedal@pedalivaxjo.se. Lycka till!

 

Tipsa om välgörenhet

Glöm inte att skicka in förslag på välgörenhet dit vi kan skänka våra drickspengar! Mejla ditt förslag till pedal@pedalivaxjo.se och märk mejlet med ”Välgörenhet”.

 

Utbildningsförvaltningen på Amår

Under Amårs arbetsmarknadsdag, som hålls den 3 mars, kommer Växjö kommun finnas på plats med personalspecialister från Utbildningsförvaltningen. Många lärare, både som vikarier, förskollärare och lärare i grundskola och gymnasiet behöver anställas, och de är där för att svara på just dina frågor och ge information!

 

Information om sommarjobb

Har du börjat tänka på sommarjobb än? Inte? Då är det här något för dig! På onsdag den 2 mars kommer representanter från utbildningsförvaltningen i Växjö kommun att hålla till i K-huset och informera om jobb. De kommer att informera om hur man söker jobb hos dem med fokus på sommarjobb inom äldreomsorgen samt omsorgfunktionsnedsättning. De kommer även att ha med information kring sommarjobb inom utbildningsförvaltningen. Du är välkommen med dina frågor under hela dagen. Det bjuds på kaffe och kaka!

 

Kontorets öppettider

Imorgon, tisdag, sitter Grismamman och Diplomaten på kontoret och vi vill se extra många söta ansikten kika in. Vi håller dörrarna öppna mellan klockan 12:00 och 13:00. Kom in och lyssna på ett svinbra skämt eller få en kärleksfull kram.

 

Diplomatens spalt

Idag swipade jag vänster. Ja, jag gick mest på bilden. Men det kändes inte helt rätt. Innehållet i beskrivningen föll mig inte heller i smaken. Det är så svårt att veta vad man vill ha. Och det finns så många att välja på! Några är söta, andra verkar sjukt goa och en del är riktigt heta. Nej, ingen träff den här gången heller. Jag var helt enkelt inte sugen på mexikansk gryta idag. Så jag swipade till nästa recept. Matförslagsappen är ändå en klippa till en velig själ. För äta bör man, annars dör man.

 

Pedalkalendern

Håll koll på Pedals evenemang i Pedalkalendern på hemsidan!

Länk hittar du här: http://www.pedalivaxjo.se/pa-gang/