Veckomejl v.8

Hej alla kreativa medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om pluggkväll med quiz, jobba på Slottsstallarna, Pedals medlemsmöte, Slottsstallarnas medlemsmöte, märkestävling, ut i arbetslivet, förslag på välgörenhet, kontorets öppettider och Diplomatens spalt.

Tack för chillet

Skönt häng i goda vänners sällskap är väl ändå något av det bästa? Det tyckte vi i torsdags när Pedal chillade på Tufvan. Tack alla ni som kom dit och bidrog med er härliga energi!

 

Pluggkväll med quiz

Nu på onsdag den 24 februari är det inte bara Mattias och Mats som har namnsdag utan det är även dags för terminens andra pluggkväll med Pedal! Pluggkvällen kommer att inledas med ett spännande quiz klockan 17:00 för att sedan övergå i pluggro efter ungefär en halvtimme. Till vinnaren väntar ett fint pris! Så ta med kurslitteraturen och kom och plugga med oss i Pedal mellan klockan 17:00 och 20:00. Kika in på evenemanget och håll ögonen öppna för vidare uppdatering om plats:

https://www.facebook.com/events/1735156000047112/

 

Jobba på Slottsstallarna

Det finns fortfarande platser kvar till veckans jobb på Stallarna! Tiderna som gäller är torsdag klockan 17:00 – ca 02:30 samt fredag klockan 20:00 – ca 03.30. Vi vill se just din energi lysa upp Stallet! Som tack får du finfina förmåner som exempelvis snacks, frukt, alkoholfri dricka och ett halvt jobbkort. Är du sugen på att blanda drinkar för en kväll? Skicka då iväg ett mejl till jobbansvarig@pedalivaxjo.se och skriv namn, personnummer, mejladress, telefonnummer och eventuella önskemål.

 

Pedals medlemsmöte

Nu är det dags för årets första medlemsmöte! Detta kommer hållas tisdagen den 1 mars klockan 17:00. Under mötet kommer styrelsen presentera förslaget till det nya utskottet och fastställa medlemsavgiften för verksamhetsåret. I slutet av mötet öppnas det upp för frågor till den samlade styrelsen. Det bjuds på fika! Håll koll på evenemanget för vidare information om vilken sal mötet äger rum i:

https://www.facebook.com/events/464371163746507/

 

Slottsstallarnas medlemsmöte

På måndag den 29 februari håller Slottsstallarna sitt vårmöte. Rapporter och berättelser ska gås igenom och som medlem i Linnéstudenterna har du rösträtt. Mötet börjar klockan 17:00 och hålls på Slottsstallarna.

 

Märkestävling

Nu kära medlemmar är er tur att låta kreativiteten flöda. Nu har du chansen att designa ett overallmärke som kommer att gå till produktion som 2016 års märke. Märket ska symbolisera tiden som student och ska inte vara specifikt kopplat till Pedal. Deadline för att skicka in ditt bidrag är måndagen den 29 februari kl. 23:59. Skicka bidraget till pedal@pedalivaxjo.se. Lycka till!

 

Ut i arbetslivet

Linnéskolan i Älmhult söker vikarier till deras lovskola i ämnena svenska, matematik och engelska. Undervisningen kommer vara för elever som inte fått betyg E under terminens gång samt för nyanlända. Lovskolan kommer att vara vid påsk (v.13), på sommarlovet (v.24-25 och v.32-33) samt tre dagar under höstlovet. Är du intresserad? Kontakta då rektor Ida Bengtsson senast vecka 9 på mejladress: ida.bengtsson@almhult.se.

 

Förslag på välgörenhet

Glöm inte att skicka in förslag på välgörenhet dit vi kan skänka våra drickspengar! Mejla ditt förslag till pedal@pedalivaxjo.se och märk mejlet med ”Välgörenhet”.

 

Kontorets öppettider

Tisdagstrevligheterna håller i sig. Pedalkontoret håller nämligen öppet även denna tisdag. Mellan klockan 12:00 och 13:00 står dörrarna öppna just för dig. Kom in och snacka danska med Preben eller sjung en visa, exempelvis födelsedagssången, för Dr Pepper.

 

Diplomatens spalt

Invägning. Vågen visar på en tid av enformig diet och alldeles för många ljuvliga bakverk. Nummer elva, det är din tur snart. Vädret är fint, vinden är varm och 43 meter under bron porlar en klarblå älv. Vill du doppa huvudet? Nej. Ett badlakan viras hårt kring vristerna och fästs med ett bältesliknande skärp runt midjan. Fjärilarna i magen börjar dansa. Tittar fram i kamera ett, bam! Tittar vänster i kamera två, bam! Placerar tårna över brons kant. Tittar ner. Rädsla, spänning, adrenalin. Känner mig fri. Känner ingenting. Sen kommer det. Då finns det ingen återvändo. ”Okay, here we go girlie, 3 – 2 – 1 – BUNGY!” En högst ovanlig februaridag för livet på campus men en helt vanlig februaridag på Nya Zeeland.

 

Pedalkalendern

Håll koll på Pedals evenemang i Pedalkalendern på hemsidan!

Länk hittar du här: http://www.pedalivaxjo.se/pa-gang/