Veckomejl v.6

Hej alla peppade medlemmar!

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Årets General, After-Ski, Spelkväll med FIOOL och till sist Power Kings spalt.

  1. Kontorets öppettider

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt härliga kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Sofia och Louise. Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng! Kontoret hittar du mittemot receptionen i H-huset.

  1. Pedalare – vi har en General!

Med ett stort engagemang, mycket erfarenheter inom PEDAL, nation samt Sivans och en grym ansökan blev Viktor Andersson vår general för 2018! Vi i styrelsen är övertygade om att han kommer att sköta sitt uppdrag med bravur och vi är taggade på att se hans arbete framöver, så småningom tillsammans med en kickoff-grupp.

Grattis Viktor!

 

  1. Årets after-ski närmar sig med stormsteg!

På torsdag den 8/2 släpper vi biljetterna till årets After-Ski med PEDAL! Själva After-Skin äger rum den 17/2 och det är något man inte vill missa! Så säkra din plats genom att komma till kontoret kl 18 nu på torsdag. Mer info så som pris, klädsel osv finns i evenemanget nedan!

https://www.facebook.com/events/346160912531122/

 

  1. FIOOL anordnar sitt första evenemang!

Det är äntligen dags! Nästa måndag, den 12/2 anordnar utskottet FIOOL sitt första evenemang för året, nämligen en spelkväll! Så ta med ert favoritsällskapsspel och ert bästa poker face så kör vi!

Mer information hittar ni i evenemaget nedan.

https://www.facebook.com/events/151488592237547/

 

  1. Power Kings spalt

Okej, nu går jag rakt på sak. Finns det något värre än störiga grannar? Grannar som spelar världens högsta musik, går som en elefant och alltid verkar ha tavlor eller liknande att hänga upp. Herregud vad jag inte tycker om dessa grannar alltså. Jag tror ju heller inte att jag är ensam om att ha såna grannar, eller, jag hoppas att jag inte är det i alla fall. Klart att man enligt sin hyresvärd får väsnas till klockan 22 men lite respekt kan man väl visa eller? Kanske genom att inte börja spela musik med sin högsta bas kl 9 på morgonen, eller genom att inte danska quick step varje dag mellan kl 10-15? Enligt mig finns det absolut inget värre än grannar som inte visar respekt och hänsyn för sina grannar, men sen är en ju feg så istället för att gå upp och säga till så skriver en på jodel eller klagar i ett veckomejl, om en nu har den möjligheten. Sen att jag i vissa lägen kanske är en lika dålig granne kan vi ju vara tysta ett tag till om.

 

Vill du skriva en gästspalt till ett veckomejl? Hör av dig till mig (Louise Månsson) på facebook eller mejla mig på admin@pedalivaxjo.se så löser vi det!

 

Taco hej! // Power King