Veckomejl v. 51

Hellu alla medlemmar! 

Veckans mejl innehåller information om Pedalens öppettider, God jul från styrelsen, Coronas påverkan på Pedals event och Mad Hatters spalt med veckans filmer!

1. Pedalens öppettider
Även denna tisdag kommer kontoret hållas stängt för allas säkerhet men vi hoppas kunna öppna upp igen till vårterminens start. Då är det dags för nya styrelsen att ta över kontorstiderna och det vill ni ju såklart inte missa!

2. God jul från styrelsen!
Pedals styrelse, både nya och gamla, hälsar alla våra fina medlemmar en hjärtligt god jul! Det har varit ett prövande år för alla och tråkigt nog har majoriteten av alla evenemang blivit liggande på hyllan i dessa tider som rår. Men frukta inte! Så fort allt lägger sig kommer PEDAL finnas där med nya evenemang och massor av skoj till er alla!

Från oss alla till er alla → God jul och gott nytt år!

3. Coronas påverkan på Pedals event
Som ni säkerligen har listat ut kommer tyvärr inga sociala aktiviteter eller evenemang, exempelvis kontorstider, finsittning, pluggkvällar och träningspass, äga rum under resten av året och vi hoppas ni har förståelse för detta beslut.

För de som vill umgås med pedalare på distans finns vår discordkanal till förfogande där det alltid är öppet för spelsällskap eller bara allmänt snack. 

Det är såklart jobbigt för oss alla på många sätt att behöva sitta i en ny period av extrem social distans, så se till att ta hand om er (och varandra, på avstånd såklart) i dessa tuffa tider som rår!

Tills det är dags att inta förfester och sittningar tillsammans igen: tvätta händerna, håll er hemma så gott det går och följ Folkhälsomyndighetens uppmaningar och råd!

4. Vad händer i KAROLIN?
De har föreläsning om konflikthantering med Lärarförbundet i veckan!

5. Mad Hatters spalt
Poff! Ett verksamhetsår har redan gått och jag har kommit fram till mitt allra sista veckomejl för terminen, för året och för gott. Det är med en någon bitterljluv förtjusning jag ger över guldnyckeln till min efterträdare Amanda, som jag vet kommer göra ett fantastiskt bra jobb för posten som webb/info-ansvarig! Men det är dags nu… dags att släppa min post och dags att släppa taget om styrelselivet. Efter två års verksamhet i Pedals styrelse erkänner jag mig officiellt som en avdankad heders och är taggad på att se vart det nya teamet tar oss. Jag är i alla fall bergsäker på att det kommer bli ett toppenår med dessa härliga individer bakom spakarna 2021!

Å styrelsens vägnar hoppas jag att ni alla, trots de omständigheterna som krånglat till det en del för de allra flesta, haft det kul på de få event och aktiviteter vi har kunnat ge under det tunna verksamhetsåret och att ni är taggade på ett nytt efter alla juliga festligheter!

Detta sista veckomejl till ära kommer det istället för en film vara en hel lista med mina favoritjulfilmer och julkalendrar som jag hoppas kan ge lite julkänsla hos er också!

God jul och gott nytt år! Mad hatter is signing out!

Veckans filmer:
How the Grinch Stole Christmas (2000)
Home alone 1&2 (1990 & 1992)
The Santa Clause 1&2 (1994 & 2002)
National Lampoon’s Christmas Vacation (1989)
The Nightmare Before Christmas (1993)
A Christmas Carol (2009)
Gremlins (1984)
The Christmas Chronicles 1&2 (2018 & 2020)
Dieselråttor och sjömansmöss (2002)
Trolltider (1979)
Mysteriet på Greveholm (1996)

Stay calm, we’re all mad here!