Veckomejl v.48

Hallå alla underbara, älskade och fantastiska medlemmar

Veckans mejl är en tårfylld kärleksförklaring med information om kontorets öppettider, Pedals styrelse 2018, Finsittning, Föreläsning med Scott Goodwin och till sist, Masens sista spalt.

  1. Kontorets öppettider

Efter förra veckans succé så anammar de kontoret en vecka till! Nu på tisdag hittar ni Caroline och Petter på kontoret mellan 12:00-13:00 som ligger placerat mittemot receptionen i H-huset. Gå in och sno åt er en kopp kaffe!

  1. Pedals styrelse 2018

Ännu ett årsmöte har passerat, och Pedals medlemmar har valt en ny styrelse. Den nya styrelsen består av följande personer:

Ordförande: Isak Juhlander

Vice Ordförande: Linnea Holgersson

Kassör: Petter Nordliden

Sekreterare: Sofia Bristedt

Socialt ansvariga: Rasmus Fast och Moa Wåhlin

Utbildningsansvariga: Rebecka Fridström och Matilda Österdahl

Web- och infoansvarig: Louise Månsson

Jobbansvarig: Caroline Svensson

Aktivitetsansvarig: Nils Gop

  1. Pedals finsittning lördagen den 9 december

Varje år håller PEDAL en finsittning i december månad för att fira det gångna verksamhetsåret. Dags att borsta av finskorna och putsa monokeln, lördagen den 9 december möts vi vid M-huset för en underbar kväll där vi firar de minnen vi har skapat under 2017. Biljetterna kommer släppas digitalt den 29 november klockan 18:00 där PEDAL-medlemmar får köpa biljett för 250 kronor. Nytt för årets finsittning är att även icke-medlemmar är välkomna att köpa biljett till finsittningen för en summa på 300 kronor.

Dresscoden är enkel, ta på er finklänningen, kostymen, byxdressen eller kavajen och se till så att ni känner er riktigt snygga och fina.

Kika in evenemanget och skriv upp det i kalendern, vi ses där!
https://www.facebook.com/events/2979406239227667/

  1. Föreläsning med Scott Goodwi

Lärarförundet och PEDAL bjuder nu in alla medlemmar till ett seminarium med Scott Goodwin. Ämnet för kvällen är hot, våld och konflikter inom skolans värld.

Som lärare kan man hamna i situationer som upplevs hotfulla, situationer där våld förekommer eller situationer där konflikter uppstår. Vad ska man då göra? Hur ska man agera? När polisanmäler man? Vem polisanmäler? Vad händer sedan? Polisen Scott Goodwin kommer och rätar ut våra frågetecken i dessa svåra frågor. Han har stor kunskap och lång erfarenhet i dessa frågor.

  1. Masens sista spalt

För ett år sedan skrev min företrädare en liknande spalt som jag kommer skriva nu. Jag hade precis blivit invald till Pedals Web- och infoansvarig, och hon skulle gå ur styrelsen. Jag satt och började knåpa på mitt första mejl medan hon avslutade sitt sista. Samtidigt som det känns som för flera år sedan, känns det fortfarande som om det var alldeles nyss.

Jag vill tacka min styrelse; Eric, Elin, Petter, Erika, Linnea, Robin, Isak, Alexander och Caroline. Vilket jäkla år vi har haft. Tack för allt ni har gett mig, både kritik och beröm. Tack kickoffgruppen som gjorde den bästa kickoff jag har upplevt, och tack alla medlemmar som har velat lära känna Masen och skålat med mig på Pedals sittningar eller spöat mig i quizen på pluggkvällarna. Tack för Campus Molloy, Overallis, PEDAL tar sturdenten,  pluggkvällarna och föreläsningarna, FIFA-turneringen och Förfest med PEDAL. Nu ser jag fram emot att lägga mina spalter på hyllan och njuta av Pedals verksamhet med mitt nya hedersmedlemskap i bakfickan, medan den nya styrelsen visar vart skåpet ska stå

Louise, take it away!