Veckomejl v. 48

Hej alla iskalla medlemmar!

Veckans mejl innehåller info om Pedals årsmöte, biljettsläpp till finsittningen, musikhjälpen 2015, jobba på Slottstallarna, TeachMeat, ut i arbetslivet, kontorets öppettider och Samsons spalt.

Pedals årsmöte

Välkommen till Pedals årsmöte den 27 november!

Vid årsmötet kommer bland annat en ny styrelse väljas! Vi kommer att bjuda på frallor, kaffe och saft så se till att komma på mötet och göra din röst hörd. Det är DU som har makten med din närvaro!

För att veta mer om vad som kommer hända på årsmötet, besök evenemanget som du hittar här: www.facebook.com/events/417955931662540/

 

Finsittning med Pedal – biljettsläpp

Nu är det äntligen dags för finsittning och denna gång på Teleborgs slott! Rota fram studentkostymen eller din finaste klänning och förbered dig på en kväll fylld av kärlek. Biljettsläppet sker på torsdag klockan 18.00 via biljettkiosken, mer information finner du i eventet:www.facebook.com/events/123575184672085/

 

Musikhjälpen 2015 i K-huset

Årets musikhjälpenevent är i full gång! På torsdag mellan 11.00 och 14.00 sitter vi i K-huset och säljer märken för glatta livet! Skaffa dig ett märke! Tillsammans kan vi hjälpa världen! www.facebook.com/events/1666507960287464/

 

Jobba på Slottstallarna

Året börjar lida mot sitt slut vilket innebär att Pedal bara har en jobbvecka kvar på Stallarna den här terminen! Passen som finns är torsdag 3/12 17 till ca 02:30 och fredag 4/12 20 till ca 03:30. För din fantastiska insats får du ett halv jobbkort, fri tillgång till alkoholfri dryck, snacks, frukt och nachos under hela kvällen, gött sällskap och sist men inte minst massvis med kärlek. Hör av dig till stallmastare@pedalivaxjo.se med det/de datum du vill jobba, namn, personnummer, mailadress, telefonnummer och eventuella önskemål om vilken station du vill jobba på!

 

TeachMeet med Pedal

Den 30 november anordnar Pedal tillsammans med AV-media Kronoberg ett TeachMeet-event! Sju verksamma lärare kommer att berätta om hur digitala verktyg kan användas och integreras i undervisningen! Det finns mycket kunskap att hämta inom detta område! Mer information om hur ni anmäler er finner ni i eventet: www.facebook.com/events/123028464728103/

 

Ut i arbetslivet!

Du glömmer väl inte bort att spana in vår vikariesida på hemsidan? Där får arbetsgivare skriva sin egen text för att nå ut till oss studenter när de behöver vår hjälp! Just nu söks det bland annat förskolärare och matte- och NO-lärare! Ta dig en titt!

www.pedalivaxjo.se/ut-i-arbetslivet/

 

Kontorets öppettider

På tisdag har kontoret öppet precis som vanligt mellan 12.00 och 13.00! Kom förbi för att köpa märken, snacka skit eller köpa ett märke till musikhjälpen!

 

Samsons spalt

Detta är, tro det eller ej, Samsons näst sista spalt. Detta skriver han, efter att han bara för en stund sedan var ute på en minimalisk iskall promenad, känt att det luktade vinter och gått hem för att rota fram långkalsongerna. Han hittade dem, men ut ville han inte gå igen. Han måste i ärlighetens namn erkänna att han vill att det ska komma snö. Han är överlag stark motståndare till snön men det är enbart för att det kommer förskräckliga sandbilar som till stor del gör nytta men som också gör att allt blir fult och jobbigt när allt väl smälter sedan. Han tror att sandbilarna egentligen bara är till för en sak; att grusbilarna ska kunna sopa bort gruset till våren för att en ordentlig vårkänsla ska infinna sig. (Och en sak ska han minsann säga: att när det väl är dags och plogbilarna och sandbilarna inte är på plats lika tidigt som de där fruktansvärda gräsklipparna varit varje morgon, då kommer han bli irriterad! Men det får nästa webb/info klaga på.)