Veckomejl v.42

Hejsan alla medlemmar!

 

Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Jobbvecka, Valberedningsmöte, Jobbare till overallis, Bingolotto med FIOOL och Power Kings spalt.

  1. Kontorets öppettider

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt kontor på tisdag kl 12-13. På plats för att förgylla er tisdag finns Sofia och Caroline. Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp några märken, (och kanske en overall att matcha ditt medlemskap med?) eller bara häng med oss!

 

  1. Det är dags att snöra på sig gympaskorna igen och jobba med PEDAL!

Denna vecka är det återigen äntligen dags för PEDAL att inta Slottsstallarna för ännu en ansvarsvecka. Datumen som gäller för detta är torsdagen 18/10 och fredagen 19/10. Mer info finns i evenemanget: https://www.facebook.com/events/2183157148673391/

 

  1. Valberedningsmöte

Snart har ett helt verksamhetsår gått och då är det dags att välja en ny styrelse, men innan det kan göras måste vi ha ett valberedningsmöte där alla medlemmar får chansen att vara med att påverka genom att rösta igenom vilka som ska sitta i årets valberedning. Vill du vara med och påverka genom att sitta i valberedningen? Det valberedningen gör är att de tar emot alla ansökningar till nästa styrelse och går igenom dem för att sedan lägga fram sitt förslag till styrelsen 2019 på årsmötet i november. Att sitta i valberedningen är en bra merit att ha för eventuella framtida uppdrag inom PEDAL.

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan till valberedning@pedalivaxjo.se senast tisdagen den 23/10 kl 17:00. OBS: Du kan inte söka till valberedningen om du redan sitter i ett pedalutskott och heller inte om du planerar att söka till styrelsen 2019.

Den 24/10 kl 18 bjuder vi alltså in till detta möte där en valberedning kommer röstas fram samt att styrelsen kommer beskriva sina poster mer ingående för de som är intresserade av att söka till styrelsen 2019.
All information du kan tänkas behöva hittar du här : https://www.facebook.com/events/249867129048608/

 

  1. Sittning söker jobbare

Som ni säkert vet är det snart dags för årets overallis, vilket vi är sjukt taggade för! Som ni också säkert vet så behöver ju alla sittningar några tappra jobbare bakom baren. Är du sugen på att vara med på sittningen på andra sidan baren? Perfekt! Hör då av dig till våra socialt ansvariga på social@pedalivaxjo.se.

 

  1. Bingolotto med FIOOL

Ja, du läste rätt! FIOOL bjuder in till bingolotto söndagen den 21/10. Ett perfekt tillfälle till att kunna koppla av efter veckans plugg! Mer information kommer ut på facebook i form av evenemang inom kort, så stay tuned!

 

  1. Power Kings spalt

Redan vecka 42 alltså. Shit vad tiden går! “Snart” har det liksom gått 10 veckor sedan kickoffen. Herregud… Visst är det lite som att tiden går dubbelt så snabbt här på campus? Jag menar, när jag fortfarande bodde hemma och jobbade lite då och då så tyckte jag att veckorna gick såååå långsamt. Ibland kunde det kännas som att det gick tre veckor på en vecka, medan här är det tvärtom, när det gått tre veckor känns det som en vecka.

Nej, tiden går faktiskt för snabbt ibland, men det kan ju vara för alla roligheter som händer nästan varje vecka. Jag har nog känt såhär ända sedan jag började plugga hösten 2016, men det tog verkligen fart i början av januari i år när jag tog över som webb/infoansvarig i styrelsen.

Oooj vad klyshigt tänker ni nu, men jag talar nog för oss alla i styrelsen när jag säger att tiden går så jäkla fort när man sitter i styrelsen, plus att det är svinkul! Man får lära sig så mycket, lära känna nya människor och hitta på roligheter MINST tre gånger i månaden. Men det bästa av allt är nog att man alltid har en axel eller tio att luta sig på när man tycker något är jobbigt.

Att sitta i styrelsen ger kort sagt extremt många möjligheter plus att det ser bra ut på CV:t, vilket ju aldrig är fel?

Nu är det inte långt kvar tills det är dags att söka till nästa års styrelse, så tveka inte när det väl är dags att söka. Jag lovar, det kommer bli kul.

 

Vill du skriva en gästspalt? Hör då av dig till mig på admin@pedalivaxjo.se så löser vi det! Alla ämnen är välkomna, stora som små,

Det var allt för denna veckan!

Tacohej! // Power King