Veckomejl v.41

Hejsan alla medlemmar!

 

Veckans veckomejl innehåller information om Kontorets öppettider, Ut i arbetslivet, Valberedningsmöte, Biljettsläpp overallis, Bingolotto med FIOOL, Jobbvecka och Power Kings spalt.

 1. Kontorets öppettider

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Rebecka och Mona. Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp några märken, (och kanske en overall?) eller bara häng med oss!

 

 1. Ut i arbetslivet

11Gården söker en pedagogstudent för en deltidstjänst.
Till 11gårdens studiecenter söker de nu en pedagogstudent för deltidsarbete.

I denna tjänst ingår att hålla i lektioner så som:

 • Studieinformation
 • Studieteknik
 • Studiestöd
 • Körkortsteori

Samt även vid behov vikariera då någon av våra ordinarie lärare har frånvaro. För lektionerna ovan finns upparbetat material att utgå från och även kollegor att få stöttning av.

På 11gården arbetar dem med att stärka ungas kompetens, förhindra utanförskap och öka inträdet på arbetsmarknaden. De är många professioner som arbetar tillsammans och de har många insatser att erbjuda våra deltagare som en del i planeringen mot målet att bli självförsörjande.

 

 1. Valberedningsmöte

Snart har ett helt verksamhetsår gått och då är det dags att välja en ny styrelse, men innan det kan göras måste vi ha ett valberedningsmöte där alla medlemmar får chansen att vara med att påverka genom att rösta igenom vilka som ska sitta i årets valberedning. Den 24/10 kl 18 bjuder vi alltså in till detta möte där en valberedning kommer röstas fram samt att styrelsen kommer beskriva sina poster mer ingående för de som är intresserade av att söka till styrelsen 2019.
All information du kan tänkas behöva (t.ex. vad en valberedning egentligen gör och hur du söker) hittar du här : https://www.facebook.com/events/249867129048608/

 

 1.  Snart är det dags!

Årets overallis är snart här och innan en sittning kan genomföras måste vi såklart ha ett biljettsläpp! OBS: Släppet kommer äga rum den onsdagen den 10/10 kl 18:00 och som vanligt sker detta utanför vårt magnifika kontor!
All info du behöver hittar du här: https://www.facebook.com/events/328811934543558/

 

 1. Bingolotto med FIOOL

Ja, du läste rätt! FIOOL bjuder in till bingolotto söndagen den 21/10. Ett perfekt tillfälle till att kunna koppla av efter veckans plugg! Mer information kommer ut på facebook i form av evenemang inom kort, så stay tuned!

 

 1. Det är dags att snöra på sig gympaskorna igen och jobba med PEDAL!

Denna vecka är det återigen äntligen dags för PEDAL att inta Slottsstallarna för ännu en ansvarsvecka. Datumen som gäller för detta är torsdagen 18/10 och fredagen 19/10. Mer info finns i evenemanget: https://www.facebook.com/events/2183157148673391/

 

 1. Power Kings spalt

Jag tänkte kika in i dagens spalt för att slå ett slag för overallis! Jag har aldrig varit mycket för att klä ut mig, jag må ses som kreativ i överigt men där når jag min gräns. Tycker nog mest det är jobbigt plus drygt att lägga pengar på. Men oj vad overallis-sittningarna har förändrat den synen hos mig!

Min första overallissittning, 2016, var det OS-tema och jag valde då att damma av mitt gamla hopprep från tiden då jag var aktiv inom rytmisk gymnastik och kom som rytmisk gymnast, inte askreativt men vad gör det? Jag hade skitkul i vilket fall! Jag var ganska nervös då jag ännu inte riktigt kände att jag kände så värst många människor, men det gjorde inget! Och det är det jag tycker är så gött med de fyra förfesterna innan varje sittning, att man blir inbjuden tillsammans med en salig blandning av människor och man är aldrig ensam!
Året därpå gick jag och min kompis lite mer all in, temat var film och vi blev tilldelade temat fantasy, vi målade oss därför blåa i hela ansiktet och kom som två avatarer. Under kvällen fick vi dock frågan om vad vi var (hur detta nu gick att missa??), chansningarna slog som spön i backen och det gissades på allt från smurfar till moderater. Men det riktiga problemet kom när folk började fråga oss vad vi tyckte om filmen, för vi hade (läs har) aldrig sett den…

Det jag vill få fram med denna spalt är att overallis är, enligt mig, årets roligaste sittning! Hur kreativ eller ickekreativ du är så kommer du ha fruktansvärt kul, och det är alltid ett stort plus och asroligt att se hur mycket tid vissa orkar lägga ner på sina utklädnader, wow säger jag bara!

Så jag hoppas vi ses på sittningen den 27/10, som eld, vatten, vind eller jord…

 

Det var allt för denna veckan!

Tacohej! // Power King