VECKOMEJL V. 40

Hej alla fina medlemmar! 
Veckans mejl innehåller information om Kontorets öppettider, Zumba med FIOOL, Förfest med PEDAL, Linnéstudenternas årsmöte och G-klavens spalt med veckans låt!

1. Kontorets öppettider
Äntligen är det dags att slå upp dörrarna till kontoret igen. Imorgon tisdag mellan 12 och 13 hittar ni ShakerMaker och Asslan på plats. Kom förbi och säg hej, ta en kaffe, ät din lunch, köp märken eller bara snacka.

2. Zumba med FIOOL
Onsdag 2 oktober är det dags för Zumba med FIOOL. Passet håller på mellan 18.45-19.30 på Puls och Träning och det finns begränsat med platser. Anmälan görs till aktivitetsansvarig Lina Johansson på facebook eller aktivitet@pedalivaxjo.se
Mer info hittar ni här: https://www.facebook.com/events/515059045949323/  

3. Förfest med PEDAL
4 oktober är det äntligen dags för höstens förfest med PEDAL. Från klockan 19 står stallets övervåning till vårt förfogande. Vi serverar iskall dryck, förstklassiga snacks och ger er möjlighet att festa loss med flera passande aktiviteter och härlig musik. När klockan slår 22 slår stallet upp dörrarna till nedervåningen och ni kan bara knata ner och dansa gärnet. Priset för denna underbara kväll är 20kr för er som är medlemmar i PEDAL och 40kr för icke-medlemmar. Ta på er ovven eller finkläderna och kom och häng med oss! 
Mer info hittar ni här: https://www.facebook.com/events/1364637753711583/ 

4. Linnéstudenternas medlemsmöte
Tisdag 8 oktober mellan 17-19 är det dags för medlemsmöte för Linnéstudenterna i Weber. Vill du gå? Maila då pedal@pedalivaxjo.se.

5. G-klavens spalt
Imorgon är det oktober. Hösten är här på riktigt. I veckans spalt kommer därför dagar i oktober som kan vara speciella att hålla koll på.
1 Oktober är det Bröstcancerdagen och startskottet för rosa-bandet månaden.
4 Oktober är det kanelbullens dag
7 Oktober är det internationella barndagen
22 Oktober är det internationella CAPS LOCK DAGEN
24 Oktober är det FN-dagen
26 Oktober är det potatisens dag
27 Oktober börjar vintertid
31 Oktober är det halloween

Og ikke glem; kroppen din trenger potet.
 
Veckans låt: https://open.spotify.com/track/7G7jbVePDNp4BEQ6qnaZ2p?si=BIvSQv1-SbiUtqEHlS8j2A

Puss och kram skumbanan!