Veckomejl v. 40

Hallå alla knipande medlemmar!

Veckans mejl är en rysare om kontorets öppettider, sittning i Kalmar, medlem- och valberedningsmöte, jobba med PEDAL, Overallis, utvärdering av kickoff 2017 och till sist Masens spalt.

  1. Kontorets öppettider

Tisdagen rullar in, vilket som innebär att snart kommer kaffedoften att snirkla sig ut från kontorets öppna dörrar. Nu på tisdag hittar ni vår utbildningsminister Alexander och vår jobbansvarig Robin på kontoret, vilket som gör tisdag till ett ypperligt tillfälle att komma in och skriva upp er på att jobba med oss på Slottsstallarna nästa vecka!

Kontoret har öppet på tisdagar mellan 12:00-13:00 och ligger mittemot receptionen i H-huset.

  1. Sittning i Kalmar

Den 7 oktober har Pedals systerförening KAROLIN i Kalmar en sittning där vi har fått den stora äran att delta! Vi kommer åka tåg tillsammans från Växjö till Kalmar där vi har blivit tilldelade en lokal där vi får sova i, och dagen efter så åker vi tillbaka till Växjö igen. Vi kommer inte ha något biljettsläpp för sittningen då du kan köpa din biljett digitalt. Biljetten kostar 170 kronor. Kostnader för resa fixar du själv, tillsammans med liggunderlag eller liknande att sova på.

Kika in evenemanget för mer info om hur du köper biljett!
https://www.facebook.com/events/848155228678382/

  1. Dags att få din röst hörd!

Det är dags för ett medlemsmöte som även är kombinerad med valberesningsmöte som äger rum tisdagen den 17/10 klockan 18:00

Medlemsmöte är ett möte där förändringar i föreningen kan röstas igenom. Styrelsen har under året hittat några punkter som vi vill ändra på och nyheter vi vill införa. Det krävs ett medlemsmöte för att göra dessa ändringar.
Valberedningsmöte är ett möte där valberedningen inför nästa verksamhetsår väljs. En valberedning tar emot alla ansökningar till nästa styrelse och går igenom dem för att sedan lägga fram sitt förslag till styrelsen 2018 på årsmötet i november.

Mer information om hur du kan bli valberedning eller vad som kommer hända på mötet ser du i evenemanget:

https://www.facebook.com/events/1728100040819337??ti=ia

  1. Ännntttllligen är det dags!

Nästa vecka är det dags för PEDAL att inta Slottsstallarna och visa vart det orangea skåpet skall stå. Det är nämligen dags för terminens första jobbvecka! Som jobbare så samlas man på Stallet cirka två timmar innan öppning där vi gemensamt får en grundlig genomgång av alla stationer som man kan jobba på under kvällen. Under jobbpasset får du äta hur mycket nachos, panpizza och dricka hur mycket alkoholfritt du vill. Efter stängning så städar vi gemensamt så det är rent och fint, och efter ett avslutat jobbpass så får du ett jobbkort i handen som du kan använda till att antingen smita förbi kön eller skippa inträdet vid en utgång på stallet.

Datum och tider som gäller denna jobbvecka:

Torsdagen den 12/10 17:00-~02:30

Fredagen den 13/10 20:00-~03:30

Intresserad? Klart att du är! Hör av dig till vår jobbansvarige Robin på jobbansvarig@pedalivaxjo.se med ditt namn, personnummer, allergier, önskat jobbpass och önskemål om vilka stationer du vill ha. Exempelvis om du gärna vill stå i baren eller inte vill stå i garderoben.

Att jobba med PEDAL är en utmärkt möjlighet till att lära känna fler människor i förening och få en inblick i engagemangslivet på campus.

  1. Overallis är här!

Nu är det dags för en annan av Pedals traditioner, nämligen …….baba babaaaaa (föreställ er en munter melodi)…. Overallis! Overallis äger rum den 21/10 och är perfekt för dig som bara längtar efter att slänga på dig overallen och festa bort alla bekymmer! Årets tema är inget mindre än ett film-tema, där du får möjlighet att klä ut dig till vad du vill inom följande kategorier; skräck, tecknat, fantasy eller action. Visst kan man knappt vänta?

Kika in evenemanget för mer information!

https://www.facebook.com/events/310959499373125

  1. Time to utvärdera kickoffen!

Nu är det snart en månad sen kickoffen – och vi vill veta hur DU uppfattade veckan. Hit us med allt du tyckte var fantastiskt, vad som kan förbättras, vad du tycker borde läggas till och vad du hade klarat dig utan.
Svara på 10 enkla frågor och var med och forma kickoffen! Med hjälp av dina svar kan kickoffen bli ännu bättre tills nästa år!

ENKÄT FÖR FUNKTIONÄRER:
https://sv.surveymonkey.com/r/DWN573G
ENKÄT FÖR LAGLEDARE:
https://sv.surveymonkey.com/r/DNLLL3Q
ENKÄT FÖR NOLLOR:
https://sv.surveymonkey.com/r/D37FSRM

  1. Masens spalt

Som ni kanske vet var det tacksittningen i helgen, och vilken sittning det var! En miljon tack till alla inblandade! Jag hade en fantastisk kväll där jag fick dansa, vråla, skratta och allt annat man behöver för att få en riktigt lyckad kväll. Men jag upptäckte att alla inte hade samma flow som jag under kvällen, utan blev tvungen att avbryta sitt kalasande med jämna mellanrum. Då upptäckte jag att jag besitter en viss kunskap som inte andra har – och det är nu dags för mig att för första gången återberätta samma kunskap jag försökte dela med mig av i våras.

Ni vet när man dricker lite drycker ur burkar, flaskor, kranar sådär en riktig taggad kväll som man aldrig vill ska ta slut. Och efter några burkar, flaskor, kranar så händer det såklart att man känner att man måste, ja, lätta på trycket helt enkelt. Vissa upplever att man under en sådan taggad kväll måste lätta på trycker cirka tvåtusenetthundrasextiofyra komma sju gånger, vilket som kan sänka ens party-mood. Men då ska jag berätta för er – hur man slipper det eviga springandet till toalettkön/busken/vart ni nu känner är rätt plats. För när du för första gången under din hypade kväll känner att du gärna skulle vilja tömma blåsan lite – vänta. Det behöver inte vara oerhört länge, kanske 20 minuter, men det räcker. Jag vet inte riktigt hur det går till, men jäklar vad sällan du blir kissnödig resten av kvällen. Min sensei inom området har döpt fenomenet till Kissa Aldrig Första Gången.

Och ja, jag har hört alla motargument. “Men jag har en sån liten blåsa!” “Jag kan inte hålla mig så länge!”. Men låt mig då berätta – att jag en gång var precis som ni. En skeptiker. Tills jag provade det en kväll, och sen dess har hela min värld varit förändrad. Och tro mig, er blåsa klarar mer än vad ni tror. Ni måste bara lita på den!

Och med dessa avslutande ord så skall jag låta er prova detta fenomen själva – så hörs vi nästa vecka igen.

Masen out!