Veckomejl v.38

Hejsan alla fantastiska medlemmar!

 

Veckans veckomejl innehåller information om Kontorets öppettider, Årets utbildningsresa, Förfest med PEDAL, Syjunta med FIOOL, Bonsai Campus och Power Kings spalt.

  1. Kontorets öppettider

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt finfina kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Louise och Moa. Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp några märken, (och kanske en overall?) eller bara häng med oss!

 

  1. Häng med till Köpenhamn tillsammans med STOOL!

Det är (äntligen) dags för Pedals årliga utbildningsresa och i år har turen kommit till Köpenhamn! (Alltså turen att ta emot ett gäng härliga Pedalare). Biljettsläpp till resan kommer att ske på onsdag 19/9 kl 17:00 utanför vårt fina kontor.

Evemenamnget och all info du behöver hittar du här: https://www.facebook.com/events/287984868595237/

 

  1. Sugen på förfest?

På fredag den 21/9 kl 18:00 öppnar vi dörrarna till Stallets övervåning för årets fetaste och roligaste förfest som utskottet POOL anordnar. Det kommer serveras goda drinkar och bjudas på snacks (och vem kan tacka nej till snacks???).

All info du kan tänkas behöva hittar du här: https://www.facebook.com/events/325523194676280/

 

  1. Syjunta med FIOOL

Har du märken som behöver sys på eller behöver du laga din kära overall? Kom då och häng på vår syjunta 19/9 kl 18-20 tillsammans med aktivitetsutskottet FIOOL!

Evenemanget hittar du här: https://www.facebook.com/events/286776848593487/

 

 

  1. Bonsai Campus!

Detta är verkligen årets tips! Bonsai Campus är en samlingsapp för alla föreningar och nationer på campus där evenmang och information kommer läggas upp från just de föreningar och nationer du följer! Allt för att du inte ska missa allt roligt som händer runt om studierna. När du registrerar dig på appen kommer du få fylla i vad du pluggar till och då kommer du automatiskt att följa PEDAL i appen (förutsatt att du väljer lärarprogrammet). Hur coolt? Jag kan verkligen rekommendera att ladda ner appen och skapa ett konto.

Vi ses på Bonsai!

 

  1. Power Kings spalt

Det här med prokrastinering alltså… Jag är nog, utan att överdriva, världsmästarinna i den grenen. Och det är inte det att ju bara skjuter upp tråkiga saker, för who could blame me then? Nejnej, jag skjuter även upp roliga saker??

Som de senaste 2 veckorna har jag till exempel hållit på att flytta. Ingen lång eller jobbig flytt, utan bokstavligt talat till huset mittemot. Men just för att det varit så nära hade jag från början tänkt att jag skulle flytta det viktigaste först och sen ta allt det onödiga i veckodagarna när jag har tid. Vad tror ni hände? Jo, allt sparades till näst sista dagen, såklart. Visst, nu var det inte supermycket kvar i gamla lägenheten men vem är ens så lat?

Så hela helgen har jag istället stressat sönder för att hinna ta den sista packningen, samt tömma förrådet, smart? Don´t think so. Jag kunde alltså inte börja flyttstäda förrän runt kl 17 igår, 15 h innan besiktning… Visst, en liten etta går ju snabbt tänker man men oj så fel man kan ha. Det var så illa stressmässigt att min bästis hemifrån körde ända från Karlshamn för att hjälpa mig att flyttstäda i några timmar, jag kan fan inte tacka henne nog (tror hon tyckte jag var lite tjatig igår när jag sa tack ca 735 gånger). Menmen, nu är det gjort, allt är flyttat, nycklarna är lämnade och jag har (förhoppningsvis) lärt mig en läxa gällande att skjuta upp saker till sista sekund.

 

Vill du skriva en gästspalt? Hör av dig till mig på admin@pedalivaxjo.se så löser vi det! Stora eller små ämnen, allt är välkommet!

Det var allt för denna veckan!

Tacohej! // Power King