Veckomejl v.37

Hejsan alla gamla och nya medlemmar!

Terminens första veckomejl innehåller information om Kontorets öppettider, Välkomna till PEDAL, Terminens första jobbvecka, Syjunta med FIOOL och Power Kings spalt.

  1. Kontorets öppettider

Som vanligt slår vi upp dörrarna till vårt finfina kontor på tisdag kl 12-13. På plats finns Rasmus och Mona. Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp några märken eller bara häng med oss!

 

  1. Välkomna till PEDAL!

Hej alla nya lärarstudenter! Vi i styrelsen hoppas att ni haft en bra första vecka här på Linnéuniversitetet i Växjö och att ni känner att ni har hittat rätt. Vi hoppas att ni kommer hänga med oss på alla roligheter vi ska hitta på under terminens gång och att vi får träffa samt lära känna er alla!

Välkomna till den bästa familjen på campus <3

 

  1. PEDAL jobbar på Slottsstallarna!

Denna veckan jobbar PEDAL på Slottsstallarna. Vi har redan fullt med jobbare men kom gärna och träffa oss på andra sidan baren samt passa på att prova Pedals alldeles egna drink – vi ses där!

 

  1. Syjunta med FIOOL

Har du märken som behöver sys på eller behöver du laga din kära overall? Kom då och häng på vår syjunta 19/9 kl 18-20 tillsammans med aktivitetsutskottet FIOOL!

Evenemang kommer på vår facebooksida inom kort.

 

  1. Power Kings spalt

Sådärja! En ny termin är igång och jag hoppas alla känner att de trivs som fisken i vattnet, både i skolan och hos oss i PEDAL.

Såhär i terminens första spalt tänkte jag introducera mig själv till er som inte känner mig. Jag sitter alltså som webb/infoansvarig i Pedals styrelse och det är jag som har huvudansvaret över våra sociala medier samt att all information i form av evenemang, veckomejl och övrig info kommer ut till medlemmarna. Detta gör jag via Facebook, Instagram, hemsidan, mejl och då och då Pedals snapchat.

Jag heter Louise men i här i veckomejlen kommer ni känna mig som Power King, då jag i princip alltid syns med en Powerking i handen, hehehe. Jag pluggar till ämneslärare i svenska och historia och är nu inne på mitt tredje år här på Växjö Campus.

Jag är dessutom en sucker för schlager (ge mig ett årtal så kan jag med största sannolikhet säga vem och vilken låt som vann) och bland det bästa jag vet är att köra bil och då såklart med schlagerlåtar i en lång kö på Spotify.

Jag hoppas att ni är sjukt taggade för en ny termin tillsammans med PEDAL, det är i alla fall jag och jag längtar efter att få lära känna varenda en utav er som jag inte hunnit lära känna än. Nuuuu köör viii!

 

Vill du skriva en gästspalt? Hör av dig till mig på admin@pedalivaxjo.se så löser vi det! Stora eller små ämnen, allt är välkommet!

Det var allt för denna veckan!

Tacohej! // Power King